deno1 Kaynatıp içebilirmiyim yoksa zararlı mı varmi bilgisi olan temiz kendi sağdığımız sütler bu arada
Eminos123 deno1 icilmez diye soylerler simdi burda evet icebilirsiniz annelerimiz babannelerimiz hep icmisler annem lohusayken cok icermis bebegin sutu cok olurda dediben sutcuden alip iciyorum oglum iciyor yogurt yapiyorum
merveklyc deno1 Şu an kaynıyor ocakta mayalayacağım yoğurt yapıp yiyorum hep bir zararını görmedim ☺️
Oskar deno1 tokso falan riski olmasın dikkat edin, en iyisi gebelikten sonra için, şüphe duymaktan iyidir
Birpapatya4 Aslında bişey olmuyor ama toksoplazma riskine karşılık yine de pastörize için derim kaynanamın hayvanları var süt bolluğu içindeyim ama kendimi bildim bileli köy sütü içemiyorum kutu süt de light yada laktozsuz hafif sütler içebiliyorum normal zamanda BİLe kokan köy sütü hamilelikte kat kar fazla kokuyor burnuma
Oskar deno1 annem de alalım süt kaynatalım iç dedi ama ben istemedim, nolur nolmaz dedim. Biri kaynatın diyor diğeri kaynatınca vitamini ölüyor diyor, en iyisi içmemek. Süt içmek zorunda değiliz zaten. Kefir ya da ayran da karşılar sütün vitaminini :)
Basakgul deno1 Tabii daha doğalı var mı ? :) Ben hazır yoğurt yiyemem kendi mayaladığımdan başka 🤷 Siz burada market sütü daha iyi diyenlere bakmayın çünkü hiç bir katkısı yok iyice kaynatın yeterli
Gizemis deno1 valla benim babam sütçü. Ben hep içiyorum. Yoğurt süt. Başkasına göre içme derler ama bana göre doğalı o yani. Ablamda kaç cocuğunda içti. Annemde içti. Akrabalarımda öyle. İç yani doya doya😂
Krtalzyn deno1 kaynatmadan içemessin zaten kaynatınca markettekilerden daha faydalıdır markettekilerin süt olduğundan şüpheliyim 😄
deno1 Krtalzyn @Basakgul @Gizemis kizlar vala ne bileyim tup bebeklede hamile kaldım zor bela içime kurt düştü en iyisi icmemek