Buseninannesi_21 Lulemom Bende 32′yim sağa yatinca sağa kaciyo sola yatinca da sola kaciyo bazen topaklaniyo normal bence hatta sağa yatarken baskı yapiyo pelvik kemiğimi agritti bugün 😂
belisslinaa Lulemom benimki 27. Haftada 38 cmdi o zamanlardan beri kaburgalarımı ittirdikçe zaten canım çıkıyordu şimdi daha beter 😄😄
Garslan1 39+3 günlük olduk bgnn öylesine yamuk duruyor ki ne tarafa dönsem orda oluyor bazen korkuyorum ama doktorum normal dedi yani ilerleyen dönemlerde dahada hissedebilirsiniz bunu bence. 🙈🧿🤣
YarenG Lulemom heryere girer hic endişelenme benimkinin ayaklar aşağıda çok fena baskı yapıyor şu sıralar sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏
Eski9 Lulemom benim kızımda uzun süredir hep sağ boslugumda çok seviyor orayı sol boşluğumu tekmeleye tekmeleye bir hal oldu minnosum 😁 yer etti resmen haftalardır orda yatıyor 38 haftaligim
Nurssss Lulemom evet ya banada bikere oldu ödüm koptu uyandıgımda görünce 34 haftalıgız bi kalktım solum bomboş sagıma dokundum yapışmış oraya sanki oynayana kadar ödüm koptu sıkıstı bişey oldu sandım gece hepte yan yatıp dikkat ederim 😬
AybukeA Lulemom kayıyor cok ya, saga ya da sola yükleniyor bazen, 38. Haftadayim daha da sertlestiriyor artik
Garslan1 V AybukeA 39da daha artıyor hatta hareketten çok sadece kasılma ve bir bölgeye kitlenme oluyor 🙈
Arenn Lulemom benimde ole 31 haftaligim hep sag tarafimda kemiklerime vuruyor orda toplaniyor sanki tum vucudu orda canim bile aciyor sirtima kaycak diye korkuyroum 😂😂😂😂
DiDoCe Lulemom Sert olarak hissettiginiz şey sırtı ve poposudur ben bunu doktora sormuştum çünkü öyle demişti minik pıt pıt vurduğu yerlerdede elleri ve ayakları var 😇😇🥰🥰
Annekus Lulemom nereye dönersem oraya kayıyor diyince korkuttun beni tamam vuruyorsa sıkıntı yoktur Allahın izniyle