hatice3553 Sevgikaya1525 sümeyra hocanın alsancakta muayenehanesi en son 250 tl idi doğumu istediğin hastanede yapıyor eşini de alır muayene sırasında kesinlikle tavsiye ederim
serenty_123 Sevgikaya1525 AA nasıl yani 5 haziran da gittim en son 98 TL ydi saka gibiler şoktayım suan
cennetomrum Sevgikaya1525 Gaziemir’de Özel Gazikent Tıp Merkezi Var Buqun Gittim Çok Memnun Kaldım Eşinizi Veya Yakininizi Da Odaya Alıyorlar SGK Varsa 90 TL Muayene Ücreti SGK Yoqsa 150 TL Muayene Ücreti Cnm
Sevgikaya1525 cennetomrum ewet cnm aslen diyarbakırlıyım eşim izmirde otruyor ewlenince izmire gelmiş oldum
cennetomrum Sevgikaya1525 Aaa Bende Diyarbakirliyim Evlenince İzmir’e Geldim Bende Gaziemirdeyim 😂😂😂Bu Kadar Tesadüf 😂😂
Sevgikaya1525 cennetomrum pardon cnm ben bi bakym olmadı orya giderim eşim çok görmek istyr ama içeri almıyorlar diyarbakırda özele gittim iki kez ailem girebldi ama eşim yoktu yanımda burda da çabalıyoruz ama kimseyi almıyorlar özeler
cennetomrum Sevgikaya1525 Yoqq Bu Alıyor Canım Hatta Ben Tek Girdim Bana Dedi Ki Yanında Kimse Yoq Mu Yoqq Dedim Dedi Ki Eşin Veya Yakının Geldiyse Onları Da Caqir Onlarda Odaya Gelsin