Rabis01 Hafissee benee 37+5deyim vajinamda inannilmaz agri var pelvik agrilar karnimin alt kismindan kalcama vuruyor yurudukce bu ne acaba
Yumurcakk Hafissee bende cok sıkıldım valla iyice yürüyemıyorummm bide 41 kadar giderse naneyi yedık😂
tgcyaylali Bende 38im şuan kasıldı iyice karnım ve bel ağrısı var Çarşamba gününe de sezeryan Doğumum var ne olacak bilmiyorum
Gururunannesi Hafissee o günleri dört gözle bekliyoruz sıcak bir yandan tuvalete çık bir daha odaya dönme bir yandan. Sağ sol yapama bir yandan. Umarım en kısa zamanda doğurursun hikayeni de bizlerle paylaşırsın 🙋❤️
Arzuska 37+1 benimde çok toplanıyo, 2 gündür ishal, kasık agrısı var, birazda akıntım oldu, salı günü doktor çatı yapacak çatıdan sonra 1 haftaya gelir inşallah ya bekletmeden 😂 hepimizi Allah sağlıkla kurtarsın sıcaklarda çok zor işimiz😖
miniginannesi9 Hafissee doğuma hazırlık işaretleri diyolar ama bilemedim. Siz sanki binl rahatsızlıktan dolayı sezeryan istiyordunuz, vaz mi geçtiniz
Hafissee miniginannesi9 yok vazgecmedim 😁 ama catı muayenesi de olmak istiyorum nolursa olsun 😁 merak ediyorum inşallah merakım başıma iş açmaz😁
orkide21 Hafissee ben de 38 olucam 3 gün sonra ama doktorlar 39 hafta en uygun hafta diyorlar gelişimi için az daha sabret bende çok kötüyüm emin ol 😃
DamlaNur29 Hafissee yeri daraaldı çünkü artık haraket edicek yerleri pek kalmıyor son zamanlar benimde öyle oluyordu