Pembisannnee Ben de bugün tam 6+0yım, 2.gebeliğim ilkini 8.haftamda kalp durması sonucu kaybettim maalesef, ben de korkuyorum aynı şeyler olucak diye, zaman da hiç geçmiyor 🙁
busrab53 Benimde 5+5 im ilk gebeligim bos gebelik oldu maalesef bu da dolu mu boş mu diye endiseleniyor insan tam 7+0 olunca gitcem biraz bekleyim dedim erkenden gidince duyulmayinca daha tereddut oluyorum 4+6 da gittim betaya baktilar 262 doktor 2 hafta sonra gel dedi
busrab53 muco doktor ustten bakti kalinlasman iyi alttan baksam belki kese gorunur ama dedi bakmadi zaten devletin ultrason cihazlari baya kucuk hersey ufacik gozukuyor ozele randevu aldim bakalim hayırlısı dua edelim birbirimize
muco bende yarın saglık ocagına gıdıcem hormon testlerı ıcın dr um ozelde yaptrma yazım gunah dedı saglık ocagında yaptır dedı sagolsn bakalım sonucları sızlerle paylasırım
Seherdmrkl muco ben de 5+6 dayım ☺️ cuma günü keseyi gördük ama. Kalp atışı için doktor iki hafta sonra gel dedi bethcg 3000 Di cuma günü. İnşallah bir sıkıntı olmaz da iki hafta sonra kalp atışını duyarız Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Seherdmrkl muco tedirgin olmayın iyi düşünün bundan şikayetçi olan binlerce anne var bizde geç olması iyi olarak düşün ☺️
DuruSU_68 Kalp atışını duyarsam yazarım çarşamba gitmeyi düşünüyorum zaman geçmiyor benim içinde ilk gebeliğimde boş gebelik olunca insan hep korkuyla bekliyor rüyalar görüyorum sürekli dua edelim birbirimize Allahım bize de sağlıkla nasıl etsin
sehrengiz_8 muco ben de bugün 6+2 oldum herhangi bir belirtim yok ne uyku ne ağrı ne de bulantı İnşaAllah bir sorun yoktur
Akrepbebek muco seni çok iyi anliyorum. Bende 24 haftalikken kaybetmiştim bebeğimi. Şuan 26 haftaligim.22 ve 24. haftalarda o kadar korkmuştum ki bir şey olacak diye ilk gebeligimden dolayı. Ama çok şükür hiç bir şey olmadı. İnş bundan sonra da olmaz. Hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inş .. stres yapma sürekli başka bir şeylerle meşgul et kendini. Güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun canım. Sağlıkla vaktin de kucağına bebsini alirsin inş..
muco Akrepbebek bende 6+3 te kaybetmısım kalbı ogunlerde durmus demıstı dr bugun 6+3 teyım resmen bayılarak uyumak ıstıyorum zaman gecsın dıe cok degısık bır hıs
Akrepbebek muco hiç korkma canım. Bi bakmışsın geçmiş gitmiş su misali.Saglixakla kucağına alirsin inş 🤲