melgimmm GokceHasan 34 uncu haftada 3150 idik cnm suan 35 inci haftayi bitirdik iste bakalm cuma kntrol 🙂
1PrensAnnesi GokceHasan en son 30haftada 1600gramdı salı günü kontrolüm var 33 de oluyoruz bakalım kaç olmuş💕
GokceHasan SalihaTelli ya benim bebegim 1 hafta iyi kilo aliyo bir hafta diet yapiyo sanki ya da ben iyi yiyemiyorum sanirim.36+6da ulturasona girdim 2780 dedi.kucuk bebek dedi bana da.Ama yapi olarak belkide bebegin boyledir dedi
Damla________ Eysaa benim 1.475 di o zaman ondan sonra ogrenemedim 35 olucam nerdeyse Perşembe insallah ogrenicem. Belki son haftalarda alır kilo bol bol muz kaşar süt yoğurt ye
GokceHasan Eysaa uzulme bende oyleydim o haftalarda son haftalarda hizlaniyo kilo alimi tabi sen her gun 1 yumurta mutlaka kat kahvaltina 😉
neclaozby Haftada 850 gram dedi doktor, şuan 28., Hafta olduk bakalım bu kontrolumuz de ne diyecek doktor
melgimmm GokceHasan cnm ona birzda genetik diyolr ztn sagliyla ilgili bi sorunu yoksa bebegin bn iri bi bekekmisim babamizda ole
MiracAlpinveUmutunAnnesi 34+5 haftalıkken gitmistim 2.442 kiloydu suan 35 haftalıgım sizce nasıl kilosu
GokceHasan MiracAlpinveUmutunAnnesi daha onceki haftalik kilo artislarindan tahmin ede bilirsin canim.Ama tabiki bu deyise biliyo beslenme seklimize gore.
MiracAlpinveUmutunAnnesi GokceHasan 31 haftalikken 1800 kiloydu doktor iyi haftasiyla bir kilosu dedi ama 😌
TubaKorkmaz Bana son olarak 3.450 gibi demişti doktorum bebeğim 3.830 olarak dünyaya geldi ultrasondaki kiloya takılmayın bence birebir tutmayabiliyor