tco Glyldz 29. Haftadayim tek derdim 2 haftadir bitmeyen kaburga agrisi ozellikle aksam saatlerinde iyice artiyor😪
Farketmezz Glyldz Allah yardımcımız olsun cidden sıcaklar bunaltıyor bide sanki vakit geçmiyor 28. Haftaya kadar nasıl geçti anlamadım şu 2-3 hafta sanki çok zor geçiyor 😌
Glyldz ElifKarata ElifKarata al bndednde o kadar gece uyucam diue yapmadigim kalmiyo gecsin su son zamanlardaaa Allah in izniyle 👐
Glyldz Nur1234 inan ki hic bel agrim filan yok masAllahim var o konuda ates basmasa uykumu duzgun uyuyabilsem sikinti yok aslinda 😑
Nur1234 Glyldz çok fazla ayakta kaldığım zamanlar ağrıyor 😏 uyuduğum da hic sıkıntım yok evde olmayı seviyorum çünkü yatıyorum genelde 😄
Glyldz Nur1234 bnmde ayaklarimin alti agriyo ama bakinca ne sislik var nede baska bise disari cikmak istiyorum ama ayakkabi giyince alev aliyorum sanki 😀 terlikte yakiyo napicami sasriyorum
Semaomer Glyldz benimde ellerim ayaklarım yanıyor😥 biraz ayakta durunca ayaklarım şişiyor başka sıkıntı yok şükür
Sarebaby Kızlar bebeğinizin hareketleri ne durumda benim ki kıpır kıprdı şu iki gündür çok az hissettim haliyle kaygılanıyor insan 29+1 haftalığız bizde 😞
Glyldz Sarebaby bnmki kipir kipr bi sağda bi solda ozellikle gece cok fazla hreketli canim tedrgin olma bnmde bi iki gun az oynadi korktum baya bi amaa sonradan basladi yine hareketlenmeye
Elvincagan Sarebaby benimde 29+1 ben tam tersi daha önceleri hissetmedigimde korkuyodum ama şimdi daha kilolu olduğu için kıpır kıpır dinlen elini karnında gezdir sert olan yerlere özellikle bak gör hareket edecek
AycanUzun Sarebaby benimde öyleydi canım sakinledi korktum bugun doktora sordum yoluna yerleşmiş ondan çok haraketliydi sonra sakinledi dedi günde en az 10 defa hissetmek gerekiyormuş gene telaşlanırsan say az gelirse haraketi ara dedi
AycanUzun Glyldz sıcaklar çook fena gerçekten sırtım da bazen agrı oluyo birde 2 gündür istifra etmeye başladım hayır olsun inşallah
AycanUzun Glyldz abur cubur yersem oluyo canım omdan çok canım istemedikçe yememeye çalışıyorum birde 1 ayda olmaya başladı hepsı birdenbire🤭
DamlaMetin Gece yatar yatmaz ayaklarıma kramplar girmeye baslıyor uyuyamıyorum gündüz de sıcaktan bel agrısından duramıyorum 31 hafta doluyor nasıl bitecek bilmiyorum 😞