Glyldz Eylulde dogm yapicak hamisler durumlar neler sizde sikayetleriniz varmi ?? Bnde el ayak yanmasi disinda hicbise yok ama o bile yetiyo 😑 oneriniz varmi bu yanmalara ne iyi gelir..
Papatyal Glyldz bende eylul annesi olucam ins. Bende de göğüs kafesi sıkışması var nefes alamiorum bazen 15 dkk suruo oyle
Estur Glyldz valla ağırlaştım canım kendimi taşıyamıyamıyorum bazen. El ayaklar fena yanıyor çıplak gezemiyorum hemen sızlama oluyor alt bölgede çok sıkıntılı oluyor valla 30. Haftadayım. Bebeğin alışverişini nasıl yapıcam diye düşünüyorum
Farketmezz Glyldz yaz hamilesi olmak zormuş gerçekten kaç haftadır el ayak yanmasından yakınıyorum bende. Kolomyayı dolaba koyup soğuk soğuk döküyorum arada iyi geliyor uyumadan önce filan. Klimasız yatamıyoruz. Ağırlaştık iyice vakit yaklaştıkça tabi :)
Elifnurrr Glyldz bende çok şükür çok fazla rahatsızlık yok. Dönemiyorum gece yuvarlıyorum kendimi 😊 bir de ağırlaştığımı hissediyorum
Glyldz Estur agrlasmadim da cok yaniyorum evin icinde atletle duruyorum ikide bi duştayım ama banamisin demiyo
Papatyal Glyldz kardiyolaga gorun dedi. Henuz gorunmedim bide bebk buyudukce kaburgalarda acilma olurmuş ondan olabilir dio herkes bakalim Rabbim hakkimizda hayirlisini versin
Glyldz Defnenil zaman grcmiyo bnde durdu sankii erken dgsun diuorum bazen bazende dur durdugun yerde diyorum 😀
Glyldz Birde benim cok kasilmam oluyo karnim tas gbi oluyo normal mi bu ilk gebeligim pek bilgim yokta
Glyldz Farketmezz gece uykusu yok bana yanmalardan uyucam derken saat 4 5 oluyo 😐 gunduzde disarsi ates ediyo resmen bi hava alamaya bile cikamiyorum su temmuz agustosta bitsin biran once
Glyldz Farketmezz ayni valla bugun iki kucuk halim vardi yikiyim dedim balkona cikmak bile nefessiz kalmama yetti resmen sicak esiyo
Farketmezz Glyldz Allah yardımcımız olsun cidden sıcaklar bunaltıyor bide sanki vakit geçmiyor 28. Haftaya kadar nasıl geçti anlamadım şu 2-3 hafta sanki çok zor geçiyor 😌
Glyldz Elifnurrr Allah yardimzin olsun canimmm bnde bazen donemiyorum kalkamiyorum cok agrlasmadim ama bn sadece is filan yaparkeb yoruluyorum o kadar
ElifKarata Glyldz ne oturabiliyorm ne yatabiliyorum Ateş basıo terden yastığım sırılsıklam oluyor bu nedir yahu😍😘😘 bazen de kasıklarım ağrıyor Sanrm yalancı sancılar gelişiyor onun dışında yıkılmadım ayaktayım 😍😘
Glyldz ElifKarata ElifKarata al bndednde o kadar gece uyucam diue yapmadigim kalmiyo gecsin su son zamanlardaaa Allah in izniyle 👐
Nur1234 Glyldz nasipse bende eylülde yapacağım doktorum 27 sine verdi rabbim bilir ne zman a olacağını. Belim çok ağrıyor belim 😣
Glyldz Nur1234 inan ki hic bel agrim filan yok masAllahim var o konuda ates basmasa uykumu duzgun uyuyabilsem sikinti yok aslinda 😑