Derya2867 Palmiyede emine Çelik’e gittim saat 13.30da randevu almıştım 3te muayene olabildim acil ameliyata girdi neyseki zamanım vardı gayet ilgili davrandı bebeği kalbini duyduk hatta bacaklarını açıp kaparken bile gördük 😂 teşekkür ederim hanımlar
Rose91 Leylosacl ya bilmiyorum özünde iyi bir doktordur belki ama dedigim gibi bazen cok yogun olur bunalirlar o sira sana denk gelir ilgisiz deriz doktora yani ole sansima artik😊
Leylosacl Rose91 evet canm kesinlikle olabilir benim vajinusmus sorunum vardi 6 ay sonra onunla birlikte hallettim tedavimi onda oldum o yüzden mudir nedir farklı bir algı oluştu onu görünce bir minnettarlik hissediyorum belki o yüzden
Rose91 Leylosacl olabilir canım.. ya o kdr doktor varki bi bakiorsn sana ii gelen bana ii glmior bana ii gelen sana ii glmior. 😌sadece kadin doğumla da ilgili deil tüm branşlar için🙂
Fatzeymir vuslat90 vuslat90 es indirimi demişsiniz de bende orda doğum yapmayı düşünüyorum nasipse ne iş yapıyordu eşiniz?
vuslat90 Fatzeymir esim Osmaniye de baştuğda çalışıyor çalıştığı yerin gelişim ve palmiye ile anlaşması var sizz hangi doktora gidiyorsunuz orada doktor ile konuşun kendisi de azda olsa indirim isteyebilir eğer kabul ederse
Fatzeymir vuslat90 anladım ben eşiniz askeri personel mi acaba diye sordum çünkü bi kişi daha yazmıştı eşim uzman o yüzden indirimli gittik diye . Biz gelişim hastanesine sorduğumuz da askeri personele vs indirim olmadığını söylemişti onu öğrenmek için sordum sizede esiniz ne iş yapıyor diye 😊
Fatzeymir Buseninannesi_21 memnun musunuz acaba ilgisi bilgisi nasıl bende şuan doktor arayışındayım gelişim hastanesinde ki doktorum ayrılmış diğer doktorlara da gitmek istemedim palmiyeyi denemek istiyorum bide
Tontik Derya2867 palmiye de Süleyman Aslan ı tavsiye ederim oğlumda da ona gittim şimdi 2. Hamileliğim doğuma 12 gün var çok ilgili bi doktor soruları yanıtsız bırakmaz merak ettiğin herşeyi sen sormadan cevaplar tavsiye ederim