Derya2867 Yarın 9 haftaya giricem daha bebeği ve kalp sesini duymaya gitmedim Hatay Kırıkhan’da zorunlu görev yaptığım için eşimin memleketten gelmesini bebeği beraber görmeyi bekledim Hatay sınırları içinde iyi bir doktor/hastane önerisi verebilir misiniz?
Rose91 Derya2867 hatay mozaik hastanesinde koray beye gidiyorum cok bekliyorum ama baya ilgi var saolsun.. diger önerim ise ferit akkurt oda mükemmel bir doktor oda mozaikte..🙏🏻Hayırlı olsun
Leylosacl Derya2867 ben kirikhanliyim ama hiç tavsiye etmem bilim hastanesine gittim bir defa o kadar kalabalık ki sıra gelmiyor ama antakyadaki Raziye hanım harika ilgili bilgili
Rose91 Leylosacl bende raziye hanımdan hic memnun kalmadim malesef ama ksiiden kisiye degisiyor tabiiki… 😌🙏🏻
vuslat90 Ben dün İskenderun palmiye hastanesinde doğum yaptım çok memnun kaldım Süleyman arslanı tavsiye ederim palmiye de
Buseninannesi_21 vuslat90 Sizinle bazen karsiliyorduk burada bende palmiyeye Emine çelike gidiyordum Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🌸 acaba normal mi sezeryan mi yaptiniz ve fiyati ne kadardı acaba?
mkskn Bende mozaik hastanesine gidiyorum doktorum İlkay Ödemiş biraz hastası fazla ama sen sormadan herşeyi detaylıca anlatıyor çok memnunum
vuslat90 Buseninannesi_21 Amin canım çok teşekkür ederim sezeryan doğum yaptım es indirimimiz vardı bizim 2850 TL ödedik başka da ekstra ücret odemedik
Fatzeymir vuslat90 vuslat90 es indirimi demişsiniz de bende orda doğum yapmayı düşünüyorum nasipse ne iş yapıyordu eşiniz?