Yenianneadayi2208 Esra-07 Bende yatakta doğurmuştum oğlumu, ameliyathane ye yetişememiştim. Aynı şekilde kesi ve dikiş yoktu Allah herkese su gibi kolay doğumlar nasip etsin. Sizin de gözünüz aydın ☺️ Allah analı babalı büyütsün
Akturk93- Birpapatya4 bilmem sezeryan daha zorluydu içten yırtılmam çok oldu benim o yüzden o kdar fazla dikiş oldu ama akşama evdeydim sezeryanda 2 ay çektim
Semakacan Esra-07 ayy ne kadar güzel bi doğum olmuş maşallah canım sağlıkla büyüsün bebeğiniz ☺️ İlk doğum muydu acaba?
Periwashere Esra-07 ay müthiş ya. Evde basliyan sancilar cok şiddetli miydi? Duzenli miydi? Hastaneye ne olunca gectiniz?
N_A_Z_L_I_M Esra-07 Benim doğumum da böyle oldu sanciyla hastaneye vardım ultrasyonda bakarken ıkınma hissi geldi söyledim hemen sakın ıkınma dedi doktor zor aldılar çatala hemencecik doğurdum normal doğum yapacak olanlar korkmasın
Gupssse Esra-07 bugüne kadar okuduğum en pozitif en güzel hikaye olarak senin doğum hikayeni seciyorum alkışlıyorum.;) darısı geride kalanlara inşallah
Esra-07 SutlacimiYedimmiBen en son baktılar iki cm di arası bir saat geçmedi kendi kendine geldi ebeler bile şaşkındı bu daha başlangıç demişlerdi
zeynepemiromer Esra-07 Amin canım ne güzel ya bizler de inşallah o rahatlıkta sagsalim doğumlar yaparız Allah bağışlasın bu arada 🤗
Mom567 Esra-07 ay maşallah ☺️ 33 haftalığım çok korkuyorum sanki şu dünyada herkez doğurabilirmişte bi ben doğuramazmışım gibi geliyor hep içimde korku sıkıntı yapamıycm diye inşallah rabbim sizinki kadar kolay doğum nasip eder🙏🏻🙏🏻