Nisnisa Liyaa cumartesi rapor bitiyo pazartesi alsam olur mu pazar kapalı olduğ için sıkıntı olmaz değil mi
ttugceymenn Hatice4141 Yeni Bir Karar Çıkıp İptal Edilmesi Lazım. Şuan Devam Etmesine Dair Bir Karar Var O İptal Edilmeden Nasıl Yeni Bir Devam Kararı Çıkabilir ki
apopitotik Üniversite hastanesinde doktorum. Personel işlerini aradım bize yazı falan gelmedi devam ediyor dedi. Büyük bir hastane olarak öyle bir yazı varsa gelmesi gerekirdi diye düşünüyorum. Bekliyoruz bakalım hayırlısı.
DrElf apopitotik selam 🙋🏻♀️ Forumda meslektaşımı görünce tanışalım istedim 🤗 Elif ben Afyon da pratisyen hekimim , siz nerde çalışıyorsunuz , bölümünüz nedir 🤗
Yildiz35 Demir2015 ben de aynı şekilde. Acaba bakanlığı mı arasam diyorum . Öyle bekliyorum arada kaldım
Demir2015 Yildiz35 bakanlık kaldırıldı yada kaldırılmadı der mi bilmiyorum ben de aramadım hiç. Ama adliyeye üst yazı falan gelmiş olsaydı müdür hemen arrdı diye de düşünüyorum
Busraya apopitotik şuan benimde 2haftam var ve bekliyorum ne olacağını gerçekten muammadan perşembe kurtuluruz inşallah
Kereminannesiiiiiii Busraya benimde iki haftam var bende sordum 1 Temmuz itibariyle idari izin kaldırıldı diyorlar ama ne bir yazı ne de başka bir şey ezbere konuşuyorlar bence dayanak olarak bir yazı gelmedi gelse dağıtımını tüm personellere yaparlardı bugün de gelmeyecek gibi yazı muhtemelen yarın gelir.
Busraya Kereminannesiiiiiii öyle birşey olsa sosyal medya veya tvlerde de duyurulurdu perşembe günü herhangi bir genelge yayınlanırsa bununla ilgili kaldırırlar yoksa devam ederler. Bizim kurumda şuan devam ediyor
passionis Bende maliyede çalışıyorum, gelen bir şey yok şuan. Pazartesi ayrılacaktım bende. Bekliyorum, inşallah devam eder. Hakkımızda hayırlısı olsun artık 😔🤲🏻