Symazturk Nn06 genelgede belirtilmemesi halinde önceki genelde hükümleri geçerlidir idari izin gebe ve kronik hastalar için devam ediyor . Kaldırılması ancak aksi bir hüküm ile mümkündür o da zaten genelgede yok . Bir arkadaşımız kurum yayınlayabilir demiş hiçbir kurumun personel prensipler daire başkanlığının üstünde bir şey yayınlaması mümkün değildir . İçiniz rahat olsun hanımlar 🥰🌸
Liyaa Symazturk cnm her bakanlık ayrı genelge yayınlıyor. Seninki hangisi bilmiorm ama bizim sağlık bakanlığı genelgesinde ayrıntılı olarak şunlar devam şunlar iptal dememiş ancak önceki genelgeleri iptali diye belirtmis. Yani bizde kesin iptal malesef😔
Nn06 Symazturk sanirim 1 temmuz gecene kadar rahatt edemicez butun planlarimi bu idari izne gore yapmistim🥲
Pammuk Nn06 gebelerle ilgili karar değişmez değişmiycek kızlar çünki alınmış bir karar 657 ye geçmiş yani
Nn06 Ya beni idari büro aradi bugun,( emniyetteyim bende) idari izini gecirecegim adresi baska yer yapmıştım dgstrmisler gorev yaptığım yer yapmışlar yazi yokmus henuz ama belli degil de dedi
Pammuk Nn06 sonuçta yayınlandı genelge durmadan değiştireceklermi sanki 1 temmuz itibariyle olacak tüm kararlar alındı
a_burcu_bur Symazturk her şeyi bu kadar normalleştirmişken bu kadar umutlu kalabilmeniz çok güzel ☺️ ben direk kestim umudu 🙄
Symazturk a_burcu_bur tamamen kışın da böyle olmasına güveniyorum bir de kurumumla görüştüm herhangi bir yazı gelmemiş
Nisnisa Kızlar benim idari iznim 12 temmuzda bitiyordu normalde eğer 1 temmuzda çağırılırsam istirahat raporu alacağım. İstirahat raporunun Bitmesine 2 gün kala tekrar 32 haftalık raporu alınır mı bilen var mı
Symazturk Nisnisa bitmesine 2 gün kala alırsanız rapor üstü rapor almış olacaksınız bildiğim kadarıyla öyle olmuyor ama istirahatin bitişinin ertesi günü 1 gün başlama yapıp diğer gün 32. Hafta raporunu alabilirsiniz diye biliyorum bilgim net olmamakla birlikte tabi kurumunuz daha net Bilgi verir 🌸
Nisnisa Symazturk teşekkür ederim 😊 ya 32 haftalık raporunu il dışından alacağım da tekrar başlama yaptırmak istemiyorm
Ardi Symazturk böyle bir durum söz konusu değil hasta kişi istiharat raporunun bitiminde iş başı yapmadan tekrar istiharat ropru alabilir dr uygun gördüğü takdirde.bununla ilgili yöntemeligi lütfen okuyun!! Bizim haklarimizi bilmemiz bilinçli hareket etmemiz gerekir.
Btl2017 Mervecihan2635 Polis memuru olarak gizli yazıları ekran görüntüsü nasıl atıyorsunuz merak ettim
Btl2017 Mervecihan2635 bize yardımcı olmak 2.sinif emniyet müdürünun imzası olan yazıyı atmak mı. Hemde sadece bir ili ilgilendiren yazı? Gizliliğinize hayran kaldım. Ki EGM nin içindeki yazışmaları çok iyi biliyorum. Ki bulunduğunuz yerinin idari burocu ismine kadar yazıyordu. Mesleginizdeki gizlilik ilkelerine ne kadar hakimsiniz görmüş oldum.