Zyneepemree Ysmnkb123_ aaa benim oğluşumun adı 😂 bizimde kayınbaba Mehmet Alp’i ben ekledim inşallah ekimin başında kavuşacağız ☺️
deryakadri Dilekcnkn maşallah canım rabbim bağışlasın evlatlarını sana bi şey sorcaktım ilk gebeliğim ve oğlum olcak Allah’ın izniyle Can olsun diyor eşim bende Karan ve Allah’ın izniyle Can Karan 💙 koycaz ama geçen biri diyor ki Can ismi şeytan ismimi 3 harfli ismimi böyle denildi bana kafamı kurcaladı kaç gündür yorumunu görünce oğlunuza koyarken düşündünüz mü araştırdınız mı yada böyle diye oldu mu
Dilekcnkn deryakadri Yok sadece ilk ismini bırakacağımızı söylediğimizde Can ismi tek başına olmasın dediler kaynanamlar falan eşim efe bırakacaktı sonra aman boşver dedi tek can yaptık ama o şekilde birşey hiç duymadım sadece tek can bırakmayın demişlerdi ama dinlemedik 🤷♀️ Yani o şekilde daha çok içimize sindi ama siz iki isim bırakacaksınız bence sorun olmaz takmayın kafanıza genelde hep kuranda geçen isimler bırakın derler ama şeytan da kuranda geçiyor 🤷♀️
Mehtap23 deryakadri ya saçmalıyorlar o ne öyle üç harfi bütün isimler onumu çağrıştıracak. Benim ilk bebeğimede emir koyma yok alay ederler falan takma isimler koydular eşim dedi ben emir koyucam biri gelip alay etsinler de görsünler 😂 emir eymen koyduk isminden memnunuz iyiliğe koymuşuz. 🤷♀️ Alay edende yok sırf heves kırmak işte🤷♀️ Can ismide çokmgüzel👍
Lokumunannesii Muhammetecrin yaa Mirhan düşündüğüm ilk isim arasındaydı içim çok ısınmıştı Mirhan ismine sonra eşim duyulmamış garipsenir dedi kızımın Adıda mihra herkes duyulmamış anlamı ne deyip duruyor