twinsmom00 Bizde 30+6 da ikiz bebeklerimi doğurdum . Suyum geldi ztn serklajda vardi enfeksiyon riski ve bir bebeğin suyu hic kalmamış dun sezaryan la aldilar kuvezdeler inşallah sağlıklarına kavuşur lar yanımda olurlar bi an önce sağlıkla .
Babyyyymother Sedarif merhaba bizde 34+6 olarak doğduk cuma günü bugün 2 günlüğüz ama benim bebeğim kuvozde solunumdan dolayi kaliyor aslinda ciğer geliştirici de vurulmustuk cok şükür sizinki yaninizdaymis benide kuvoz sonrası neler bekliyor çok merak ediyorum
_zeynom_06 ANT19- rabbim evladını sana bağışlasın bi avazda dogrursun inşallah hic acı cekmeden inşallah
Rojin1993 Sedarif kız forum İstanbul’a gitsene 😃 ben forum İstanbul’da gördüm 😊 mahalle arasında bulamazsın zaten canım forum İstanbul da bebeklere ayrı bi mağaza yapmış LCW tavsiye ediyorum ❤️
Sedarif Rojin1993 foruma kadar gidip ebebek girip lcw girmeyen ben bi dahaki gittiğimde girerim muhakkak 😊😊😂
safiyeikizleri Ben de 15 gün öve 30+0 da ikiz bebeklerimi sezeryanla doğurdum.15 gündür küvözdeler çok zor beklemek rabbim hepimize güç kuvvet sabır versin🙏bebeklerimizde inşallah hayırlısıyla sağlıklarına kavuşsunlar.Bu arada topuk kanımızda fkü değer yüksek çıktı 3. Kez istediler çok moralim bozuldu internette yazılanlar okuyunca inşallah yanlıştır prematüre bebekler olduğu için olabilir dediler başına böyle bir şey gelen var mı acaba.bol bol dua edin olur mu kozlar temiz gelsin inşallah 🙏
Kayaes busraerdalll doğumunuz normal doğum mu oldu sezeryan mı ? Çok geçmiş olsun bizde şuan 35+4 haftalığız gelişme geriliği bizde de var bi ara gittiğim de 32 iken 29 hafta olarak gözüküyor 3 hafta geri dedi geçen gittiğim de de 1 hafta küçük tekrar kontrole gel dedi acaba sizin gelişim geriliği nasıldı ?
busraerdalll Kayaes acil sezeryana alindim canım benim gebeligimin başından beri bir hafta gerilik vardı yani ultrason da hep bir hafta geri geliyordu sonra iki haftaya çıktı sonra üç haftaya çıktı bebeğim de kendini sıkıştırmış kafasını oyuZden
nntok_ Basak0503 amin amin canm benm insallah tez zamanda çıkar kucağına alırsın benmde 32 haftalık korkuyorum her an her şeyden küçük mü oluyorlar bu haftada çok
Basak0503 nntok_ valla canım ansızın doğurdum kızımı, çok küçük oluyorlar gerçekten, söyle düşün 2 karış kadar boyu var yavrumun. Sağlıklı olmasını ve kilo almasını bekliyoruz. İnşallah sizin bebek vaktinde doğar canım. Olumsuz şeyler düşünme.