eylusko Sedarif merhaba 27+6 haftalık gebeyim rahim uzunluğum 26 mm düştü erken doğum riski var akciğer geliştirici yapıldı. çok korkuyorum umarim zamanında gelir . sürekli uzanmaya çalışıyorum
Melikeaydinnn Sedarif eylusko çok geçmiş olsun inşallah vaktinde gelir. Benimde 23+5 suyum geldi 23+1 ken. Hastanede yatıyorum amniyofuzyon yapıldı ama su ne kadar idare eder bilmiyoruz enfeksiyon riskimiz var doktor kalbi yavaşlarsa suyu iyice azalırsa sezeryanle alacağız dedi daha çok küçük. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
zippirana Moral olsun sizlere bundan 3sene once 32 hafta 1600gr dogmustu kizim ilk zamanlar çok endiseleniyor insan kimseyi ziyarete almadim. Hergun mutlaka odasini havalandirirdim. İki gune bir yıkardim. Biizim şansımız kesinlikle sonrasindaki yenidoğan kontrolleri ve devaminda gelen doktor yonlendirmeleriydi. Devlet hastanesi yenidogana gitmiştik Ankara Dışkapı hastanesi. Noroloji kardiyoloji fizik tedavi isitme testleri gelisimsel pediatri bolumlerine gittik hatta bir kaç bölümde takibi devam ediyor. İçiniz rahat olsun Allah’ın izniyle büyüyorlar 😊😊😊
ANT19- _zeynom_06 canım benim Allahim yardımcın olsun inşallah tüm kalbimle söylüyorum Allahım o evladını sana bağışlasın öyle hayırlı bir evlat olsun ki dünya ahirette..
_zeynom_06 ANT19- oyy cnm bnm ALLAH razı olsun bin kere kuzum amin inşallah cnm alırım inşallah sağ salim kucağıma
Basak0503 Sedarif 32 haftalık doğdu benim yavrum,bugün 30 gün oldu hala küvezde kızım, sabrederek iyileşmesini bekliyorum, zor durum küvez işi 😞 rabbim küvez yolu bekleyen annelere sabır bebeklerine de güç kuvvet sağlık sıhhat versin inşallah 🙏
Sedarif Basak0503 Allah sabır versin kuzum inşallah bir an önce al kucağına sabrın sonu selamet inşallah 🤲🤲🧿
nntok_ Basak0503 amin amin canm benm insallah tez zamanda çıkar kucağına alırsın benmde 32 haftalık korkuyorum her an her şeyden küçük mü oluyorlar bu haftada çok
Rojin1993 Sedarif nerde oturuyorsun ki canım ? Geçen bebek için alışveriş yapmaya çıktım bir kaç parça alayım dedim sonra bi baktım böyle kutu içinde prematüre bebek kıyafetleri hastane çıkışları vardı hatta dedim içimden helal olsun çok iyi yapmışlar düşünmüşler dedim ve gayet hoş güzel şeyler vardı 😊
Basak0503 Sedarif inşallah canım Allah razı olsun , biz artık sabırla iyileşmesini bekliyoruz ve rabbimden o hastaneden sağlıcakla Üç kişi olarak çıkmayı dua ediyorum 🤲
Rojin1993 Sedarif kız forum İstanbul’a gitsene 😃 ben forum İstanbul’da gördüm 😊 mahalle arasında bulamazsın zaten canım forum İstanbul da bebeklere ayrı bi mağaza yapmış LCW tavsiye ediyorum ❤️