hakanebru_ mrveknblt ben korse kullandım ilk ondan sonra pamuklu şallar kullandım batıp yakmaması için
mrveknblt hakanebru_ pamuklu şal mantıklı evet 👍🏻 korse istiyorum bende ama doktorlar pek tavsiye etmiyormuş henüz kendi doktoruma danışmadım. Çevremde doğum yapanlarda al korse gülerken, hapşırırken, öksürürken dikişlerini tutuyor diyorlar 🤷🏻♀️ bende tayt korselerden düşünüyorum 🤔
Ozlem23 Ozge890 bana doktor ilk ay köşe kullanabilirsin ama sadece bir ay kullan dedi yoksa kasların tembellesir dedi
hakanebru_ mrveknblt sen sezaryen mi olacaksın canım benim ilk doğumum normaldi bunda da nırmal düşünüyorum inşallah sıkıntı olmadı korsede kayınvalidem ilk birkaç gğn takma alttan dikişleri zorlamasın diyordu da kulak asmadım şahsen önemli olan ilk günden itibaren takmak. Sezaryenliler içinde var zaten özel korse bildiğim kadarıyla
Ozge890 mrveknblt bende tayt düşünüyorum hem basen başka toplanır ama bi faydasi olur mu zararı olmasında
Arenn valla kaynanam bana tulbent sarmisti sezeryan yapmistim iyide oldu daha rahat ayaga kalktim falan
mrveknblt hakanebru_ bizim belli değil bebişe bıraktık biz nasıl gelmek isterse öyle olcak doğum. Ben araştırıyorum, bakıyorum, soruyorum kilolar, çatlaklar, sarkmalar korkulu rüyamız malum 🤷🏻♀️😞
mrveknblt Ozge890 zarari olmaz bence mantık olarak basen kalça da toplanır diye bende o yüzden tayt korse düşünüyorum biraz daha zaman geçince doktoruma sorucam. Bi satıcıya sordum doktorlar tavsiye ediyor dedi ama adam ürünü satmaya bakar yani bizim sağlık açısından da düşüncememiz gerek bende kendi doktoruma sorayim ona göre alırım dedim almadım o zaman
hakanebru_ mrveknblt ayy çatlak için yapmadığım kalmadı bacaklarıma kadar çatladım benim oğlum 5 aylık daha çatlaklar yeni başlamıştı renk değiştirmeye şimdi hamileyim 10+3 bu sefer umursamıyorum eşimde problem etmiyor rahatım o yüzden
mrveknblt Ozge890 bana yok dese emin olun bende kullanırım 👍🏻 bele bağlanan korselerden değil de riske atmamak için tayt korse kafamda net. Hem onların belleri de göğüs altına kadar oluyor rahatsız etmez bence 🤔
mrveknblt hakanebru_ bende kullanıyorum ama yine de çatlamışım hayatımda ilk defa göbeğim çıktı ilk defa tartının basında 5li rakamlar gördüm çatlarım tabi 😥 eşimin sorun edip etmemesi önemli değil ya önemli olan benim görüşüm burda umarım daha çok çatlamayız
Ervan Ozge890 sar canım annem bütün rogumlarinda sardı ddiz karnı. Ablamida sarmıştı oda dümdüz oldu karnı. Bende öyle yapcam inslh
hakanebru_ Melikeeasell ilk korse kullandım sonra da batıp yakmaması için pamuklu şallar kullandım kuzum