Deletedmom93428 Biz oğlumla 28 haftalık olduuuk☺️☺️☺️ biraz sıcaklar biraz tansiyon yükselmesi canımı sıksada artık kucağıma al ak istiyorum☺️🙏 sizde durumlar nasıl kızlar ☺️💐
Zamanbukucu Deletedmom93428 Deletedmom93428 28 haftadayız bizede :) sıcaklar zorluyor gece sürekli uyanıyoruö sıcaktan soluma yatmaktan kolum çürüdü ayak bileklerim azcık şiş gibi hissediyorum birde ☺ harekrtleri hala düzensiz düzene girmesini 4 gözle bekliyorum
Zeynep9120 Deletedmom93428 21.haftadan selam kardeşim bende bi an önce 28/30 haftalara ışınlanmak istiyorumm 🤩🤩
minikprensimmm123 Deletedmom93428 Hareketleri ne zaman düzene bindi acaba bende 24+6 dayım bazen çok güzel tekme atıyor bazı günler az hareket ediyor hafif vuruyor sadece
Deletedmom93428 Zeynep9120 inşallah emin ol geçiyor zaman sanki ben daha dün hamile olduğumu öğrendim☺️🤣
Deletedmom93428 minikprensimmm123 ya aslında şöylr benm oğlan çok hareketli aslında düzenliydi ama 4 5 gündür keyfine göre hareket ediyor gerçekten tam düzene oturdu sanıyorum ama yanıltıyor beni 🤣☺️
Zamanbukucu Deletedmom93428 mesela dün çok net hissediyordum bugün bi kahvaltıdan sonra hisseder gibi oldum daha da hissetmedim 😕 30 haftalarda düzene girer demişti doktorum ama insan yinede bir merak ediyor
[silindi] Deletedmom93428 bende 28+2yim cok zorlaniyorum sicaktan😥 diyorum neredeyse oturup aglcam sicak diye cok da gerginim hic tahammülüm yok bir seye
Deletedmom93428 [silindi] benmde ya Allah affetsn zaten sevmiyodum sıcağı şimdi şu an oturduğum yerden ter akıtıyorum 😔🤦♀️
minikprensimmm123 Deletedmom93428 Ya benim ki de öyle erkek sanki böyle canı isterse çok güzel hareket ediyor canı istemese zorla hareket ettiriyor gibi Bi kaç tekme atıyor tamam ondan sonra bekle ki hareket etsin 🤣
Esps_ Deletedmom93428 28+5 iz bizde sıcaklardan dolayı nefes almakta zorlanıyorum ve sanki zaman durdu hiç geçmiyor 🥺
Deletedmom93428 minikprensimmm123 ya evet aslında tam düzen oldu diyorum 2 gün 3. Gün keyfi davranıyor tam çözemedm vallaha erkek milleti işte ta ana karnında belli dengesizlikleri🤣🤣🤣