Didem_678 Serapservet Sıkılmak n kelime ,sıcak mafediyor zaten balık gibi olduk oğluşumla 😚☺Geneldede evdeyim böylede olunca hafta içi ev temizliyorum yavaş yavaş hep aynı anlıcan sen n yapıyosun nerde yaşıyosun?
[silindi] Aysdgrmnci of evet benm de ilk gebeligimin ilk aylari yazindi. Resmen hamilelik gecmismemisim diyorum nasil fenayim ya cok zormus planliydi bi de bilemedim ki böyle olacagini😅
Serapservet Aysdgrmnci Hem ağıstos hem de eylül annesi olarak bende istemezdim ama kısmet İkisinde yaz çocuğu oldu
Serapservet ebru05 Allah yardımcınız olsun hem hamilelik hem sıcaklar çok kötü dayanılacak gibi değil
Burcu-26 Eskişehir de yaşıyorum kış çocuğu olsaydı da doğduğunda üşürdü… burda bu yıl nisan ayında kar yağdı… Mayıs ve Haziran a denk gelsin istememiştim ikizler Burcu olmasın diye… Allah böyle nasip etti vardır bir bildiği 😊
Nelmali Serapservet sıcaktan bayılmak dışında hamilelik güzel geçiyor kızımla bol bol sohbet etmeye çalışıyorum
Symazturk Serapservet bir daha son aylarımı böyle yaza denk getirmeyeceğime kendi kendime söz vermiş bulunmaktayım 😂 Güneydoğu da eriyor gibiyim ful evdeyim çünkü dışarısı akşam bile çok sıcak 30. Haftam bitiyor 🐣 tahmini doğum 2 Eylül