Orhnhlhsn Tomrisinizi genelde evet erkeklerin daha çabuk belli oluyor bende 15 haftalıkken öğrendim erkek oldugunu
Tomrisinizi sudamlasi kalp atışlarını ilk duydugunuzda dakikada kaç kere atıyordu hatirliyormusunuz .. Hayırlı evlat olsun sağlıklı dogsun insallah 🤗
Sanem01 Tomrisinizi doktorumuz 2 li test için kontrol etti kalp atılşında sorun olmadığını söyledi bildiğim bu kadar canım
Orhnhlhsn 15 hAftalıkken oglum olcagını öğrendim🤗kızı erkegi fatketmiyor inşallah saglıklı sekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin Allahım
Aylinceylans Kızlar bir el atınnn bana yahu doktor 14+0da bir çıkıntı var dedi ama klitoris de bu haftalarda siser daha sonra bakalim dedi bilen tecrubeli olan :)))
Ay1234 Aylinceylans aynen canim bu haftalarda kız da erkege benzetiliyor 13 haftada çıkıntı var erkek demişti 14 haftada kesin kız dedi 🤷♀️
sudamlasi Aylinceylans unisex haftasındasın canım kız bebeğin organı 16.haftada tamamlanıyo erkeğin biraz daha uzun sürüyo😉
Aylinceylans sudamlasi 10 gun sonra bir kez daha gidicem hep kiz isterdim ama oyle hareketli görünce gelsin yeterki bebisim ya :) Ay1234 darisi basimaaa😍😍