yagmuurry1 Yavuzun-1annesi2 Hayırlı doğumlar olsun canım normal sezeryan fark etmez 💕🙏her iki Doğumu yapanda annedir 💕
Pelin-1 yagmuurry1 17+5iz ikizlere hamileyim 37ye kadar dayanmaya calişacagiz inşallah beklerler 💙💙 kasimin ikinci haftasi inşallahh💙
Ozlem_o6 Zemheriiiiiiii aynı haftadayiz 😊 sağlıklı sıhhatli almak nasip allahim bebeklerimizi kucagimiza hangi şehirde yaşıyoraunuz
yagmuurry1 Ozlem_o6 istanbul Sultangazi canım 🙏👼🏻 Medigold hastanesine gidiyorum ☺️Hayırlı doğumlar olsuun
yagmuurry1 HaticecitaH Bizle yatıp bizle kalkıyolar annesi çok güzel bişeymiş 💕☺️ Hayırlı doğumlar inşAllah 😍
Mrvtkn Bizde 32+2 ağustos 20 görünüyor ama inşallah o kadar beklemem 😂 çoook sıcak doğurmak istiyorum 🌸
yagmuurry1 Mrvtkn İstanbul yanıyor yemin ediyorum bide çatı katındayım resmen bunalıyorum 🥴🥵 Ağustos da kim bilir nası olcak havalar allah yardımcımız olsun hayırlı doğumlar olsun
yagmuurry1 199291 bizde bir hafta önden gidiyoruz sağlıklı olsunlar da önemli değil önden gitmeleri 💕hayırlı doğumlar olsun 🙏