yagmuurry1 Teyzeleriiiii Ağustos’un başı nasip ederse doğumum var 33+5 haftalığız peki siz 💜💜👼🏻 Ama hiç yerimiz de durmuyoruz dün sanki elini hissettim çok güzel bişeydi ❤️
yaren-1 yagmuurry1 Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin 😍 ben daha 14 +1 olduğumdan haraket hissetmiyorum dileğim en kısa süre de bebişimi hissetmek 🌸
Yavuzun-1annesi2 yagmuurry1 17+6 günlügüm kasım 23 gözüküyor doğum ama sezeryan olcam nezaman alır bakalım ☺☺
eslemmesilaa yagmuurry1 bizde 32+3 üz hayırlısı ile bizmde ağustos ikinci haftası denk geliyo hayırlı sağlıklı gelsinler İnşAllah 🤗💕
yagmuurry1 Yavuzun-1annesi2 Hayırlı doğumlar olsun canım normal sezeryan fark etmez 💕🙏her iki Doğumu yapanda annedir 💕
Selma_aygun Bizde 31+3 ucuz 27 Ağustos görünüyor ama bakalım belki biraz erken gelmek ister minik kızım 🥰
yagmuurry1 Selma_aygun Hayırlısıyla gelsin annesi acele işe şeytan karışır derler. 🤗 hayırlı doğumlar olsun💕
Ozlem_o6 Zemheriiiiiiii aynı haftadayiz 😊 sağlıklı sıhhatli almak nasip allahim bebeklerimizi kucagimiza hangi şehirde yaşıyoraunuz