SemraErkann deletedmom28 İnternet’ten de baktım canım hatta “acil” olarak kabul edilirse ücretsiz yazıyor
burcufrkn_ SemraErkann benim anlamadigim her dogum acil degilmidir ztn cocuk geliyosa geliyodur illa olum riski falan oluncami gecerliymis ?
Elif0791 Ben haberlerden izledim iki haber ayrı kanallar hiç acilden bahsetmediler normal doğum özel hastabelerde ücretsizdir diye haber verdiler
deletedmom28 Valla kusura bakmayın da bunun müjdelik bi tarafı yok.Devlete sırf ortamından dolayı gitmiyorum üç beş kişiyle aynı ortamda doğurmamak için.Şimdi herkese bedava olursa ben ne anladım bunca ay özele gitmekten.Şimdi özellerinde ortamı devletteki gibi olur ee özellerin farkı ne o zaman ?
YazCilegi Elif0791 acil hasta olarak kabul edilirseniz öyle geçerli. Yani tv lerde izlediğimiz gibi hiç olmayacak yer ve zamanda dogumunuz baslarsa ambulansa giderseniz ücretsiz yani. Bi iş yapacaklar yarım yamalak
Babies16 SemraErkann o zaten oyleydi yasalaea gore.bende bisey sandim.evet acilden giris ve kuvoz ucretsiz zaten
SyhnHtp Babies16 aynen sgk anlaşması bile olmasa hastaneye acilden girdiysen ölüm riskli gibi bedava da hangi hastane uyguluyor bunu? Yasa yaptın takibi de lazım yapmazsan boş yasadan başka bişi olmaz.
Babies16 Bos haberden baska bisey deil.bu yillardir sozde olan bsiey.sozde turkiyede tum acil girisler ucretsiz zaten.ama hic bir hastane bunu uygulamiyor.dogumada gidersin o an dogurmuyorsan yarim saatin bile olsa adam seni acil olarak girmiyor devlet kaydina.pasa pasa parayi veriyorsun
Elif0791 Arkadaşlar internette normal doğum özel hastanelerde bedavaymış yazdıgınızda karsınıza birşey çıkıyor ordada acilden giriş yaparsanız ücretsizdir yazıyor fakat o haber 2013 e ait haber bugün ki yayınlanan haber acili kapsamıyor normal doğum yapacaklar özelde ücretsizdir diyor
Elif0791 https://www.google.com.tr/amp/s/www.sozcu.com.tr/2013/ekonomi/ozel-hastanede-dogum-bedava-259139/amp/
Elif0791 Sdem evet canım bende onu söylemek istedim bugün ki haber sadece normal dogum yapanlar için ücretsizdir diyor sadece acilden girip normal yapan hastalara ücretsizdir denilen haber 2013 haberi bugün ki haberin 2013 tarihindeki haberle alakası yok
MasalAlparslanMom Elif0791 ücretsiz oldu diyodu baktım oraya. Ama şartlar ne bugün itibariyle mi geçerli şimdi benim 10 gün içinde doğumum olacak . Tutar 11. Gün ücretsiz olur hayattaki şansım 🤰🏻😅