birprensesvebirprensannesi Nuray-kartal Evet hele ki 3 gün kaldım hem özledim hem yanımda istedim aşağıya yanına inmek istedim baya daralmıştım izin vermediler bu durum sıkıntılı 🤦🏻♀️
Nuray-kartal birprensesvebirprensannesi üç gün boyunca aynı katta mı kaldın genelde 24 saatte gönderiyorlar diye biliyorum
birprensesvebirprensannesi Nuray-kartal Hayır canım 1gün doğumhane odalarında kaldım sonra servise çıktım erken doğum yaptığımdan 3 gün tuttular beni normalde 24 saat sonra taburcu ediyorlar
Nuray-kartal birprensesvebirprensannesi neyse ki evladın sağlıklı bir şekilde kucağında önemli olan da bu darısı bizim başımıza inşallah
birprensesvebirprensannesi Nuray-kartal Amin canım Allah razı olsun. hastaneyi genel olarak öneriyorum he bide yemekleri aşırı kötü o sıkıntı ufak sorunları harıç iyi yani
Nuray-kartal birprensesvebirprensannesi ben zaten yemek konusunda takıntılı biriyim muhtemelen dışardan sipariş veririm doguraydım da yemeği eksik kalaydı😅
birprensesvebirprensannesi Nuray-kartal O zaman sıkıntı yok hastane yemekleri Allah affetsin yenecek gibi olmuyor🤷♀️
Woman3535 birprensesvebirprensannesi internette ki yorumlar pek iyi değildi hastane hakkında. 6 kata tek bi doktor bakıyomuş ilgisizlermiş falan filan doğru mu ?
birprensesvebirprensannesi Woman3535 Bende öyle bir durum olmadı pek son günü fazla ilgilenmediler o kadar. Ama doğum katında daha çok ilgilendiler