Minecnbs bestesmom Bursadayim her yer yakin ama malum musilaj olayi var marmarada en yakin ege 4 saat yinede guvenemedim 😁
Maysa39 Ben 8 haftalık hamileyim doktor denize girebilirsin sorun olmaz ama ıslak mayoyla kalma dedi. Enfeksiyona sebep olabiliyormuş, bir de atlayıp zıplama dedi 😅
Izelecren bestesmom benimde doktorum denize girebilirsin çıktıktan sonra kuru mayo girmek şartıyla dedi..Yararını görürsün hatta dedi benim bacaklarımda biraz ödem birikti çünkü 😣18 haftalığız şuanda hatta tatildeyiz 4 gündür düzenli denize giriyorum gerçekten iyi geldi..Havuzu doktorda önermedi bende çekiniyorum açıkçası girmeye girmeyeceğim
Fatosef bestesmom valla iki defa girdim denize geçen haftaydı en son gittiğimde. Doktora danışmadin çünkü hamileler için en iyi sporun yüzmek olduğunu okumuştum bi yerde. Havuz mikrop kapma açısından daha riskli sanırım. Ama denizde bi sorun yaşamadım sadece çıkınca iyice kurulanmak ve ıslak kalmamak gerek yoksa idrar yolu enfeksiyonu olabiliyor insan.
Aycicegim 8 haftalık tüp bebekle hamileyim geçen yıldan eşim yat turu ayarlamıştı 4 gün riske atmamak için gitmedik seneye kaldı zaten zor gebelik elde ettik şüpheyle duracağıma hiç girmemek daha mantıklı 😄