bestesmom Hadi arkadaşlar doktorlarınıza sorup aldığınız cevapları duyalım ben 25 haftalık gebeyım doktorum hiçbir sıkıntı olmaz dedı size ne dediler?
Symazturk bestesmom havuzda enfeksiyon riski olabileceği için hijyen açısından önerilmiyor ama denizde bir sıkıntı yok bildiğim kadarıyla 🌸
Lulemom bestesmom 31+5deyim. Doktorum havuza da denize de girme dedi. Gireceksen denize gir onda da derine gitme basınçtan tuzlu su mukusu sökebilir dedi. Denizden çıkıp doğuma gelen hastalarım oldu dedi. O yüzden hiç girmicem 😄
bestesmom Nurayademir ıslak mayoyla kalmamak lazım bıldıgım kadarıyla ama bazı doktorlar acaba cok mu tedbırlı bılemedım
AlevVolkan Ben 33. Haftamdayım bir kaçdefa denize de havuza da girdim. Doktorum denizi ve özel havuzu önerdi.
Pinaralper bestesmom hamıleyken denıze gırmekte hıc bır sakınca yok enfeksıyon vs durumunuz yoksa mevcutta hatta tam tersı doğum ıcın vucut ıcın cok saglıklı
EceZ bestesmom ben de 25. Haftamdayım kısmetse yarın gidiyorum tatile. Hiç bir sıkıntı olmaz sadece çok aşırı hareketlerden kaçın dedi doktorum ☺️
bestesmom EceZ banada aynısını dedı bide guneste cok durma dedı bakalım ınsallah sorunsuz gırerız burdan haberleşelim 😊
Minecnbs bestesmom 35 haftalik hamileyim doktorum gitsene tatile deniz iyi gelir durma buralarda dedi 😁o gazla gidicektim ama yemedi birde denizde dogururmusum falan
Minecnbs bestesmom Bursadayim her yer yakin ama malum musilaj olayi var marmarada en yakin ege 4 saat yinede guvenemedim 😁
bestesmom Birpapatya4 ayy içimi rahatlattınız ya cok gırmek ıstıyorum bazısı girme diyor bazısı gir giren birinden duymak iyi oldu😊
Defne0 bestesmom Bende 23 haftalık hamileyim benimde doktorum sorun olmaz girebilirsin senin için daha iyi egzersiz olmuş olur dedi
bestesmom Defne0 aynen banada oyle dedı tam olarak gitmeyin diyen doktorlar acaba neden dıyor anlamıyorum