Aynuromerbyr12 Güzel anneler 6 ayımıza girmek üzereyiz ve ben daha bebeğime bir çöp dahi almadım eşim ilk bez stokları yapma taraftarı prima mı alalım sleepy mi hangisini önerirsiniz hangisi aldınız
Busradonmezus Aynuromerbyr12 sleepy kullanıyoruz biz bence bebek bezi stoklamayin kimseye pişik yaomayan bez size pişik yapabilir
Portakalgeliyor Aynuromerbyr12 Sleepy bebek bezi ve ıslak mendili aldım 1 , 2 ve 3 numara olmak üzere 🙃
aslanreis Tugce0133 bende 6. Ayıma giricem bi kac gün sonra hic hazırlık yok 30-32 gibi herseyini tamamlamıs olmak istiyorum sıcaklarda hic cıkamam diye
Mila33 Portakalgeliyor kaç tane aldınız acaba bende almayı düşünüyorum ama kaç tane alıyım bilmiyorum
saideeeee Aynuromerbyr12 tercihimi sleepy den yana yaptım şimdilik sadece 1 numara aldık memnun kalırsam devamı gelicek ama çevremde çok kullanan var hepside memnun😅
BRUTAL-BETTY saideeeee 1 numara diğer bezlere göre çok küçükmüş Yeni doğan için 2 numara Alın diyorlar ama çok mu küçük acaba
Hhttccee Aynuromerbyr12 ben sleepy denemek istiyorum sanirim sleepy alicam ama size tavsiyem ( okuduklarim bu yönde ) stok yapmayin çünkü reaksiyon vs olursa ya da herhangi bir sebeple degistirmek isterseniz elinizde patlamasın
CgladaP Hhttccee evet ben sleepy denemek istedim memnun olan çoktu geçiş yaparım diye ama sleepy hemen pişik yaptı kızımda bez de elimde kalmıştı
anneyim_33 BRUTAL-BETTY bende aldım 1numara alicaktim herkez küçük dedi 2 numara aldım actigimda o bile küçük geldi gözüme 😁 elimi bezin üstüne koydum tam elimle bileğim in boyu aynı
anneyim_33 BRUTAL-BETTY [https://www.hizliresim.com/jb14yd5](https://) Bakın bezin fotoğrafını attım göbek oyuntusu da var
saideeeee BRUTAL-BETTY biraz küçük ama yavrumuzun kaç kilo doğacağı belli olmaz ben o yüzden 1 numara aldım adeti fazla olan paketlerden almamak en iyisi ben öyle yaptım memnun kalırsam kilosuna göre beden tercihi yaparım
Meleekdincc Sleepy 2 numara aldım fakat kalıpları küçük olduğu için stok yapmadım bir paket 42li aldım gerisini 3 numara 4 numara Alicam
BRUTAL-BETTY Aynuromerbyr12 bende sleppy alacam Yeni doğan için ama yorumları ve buradaki arkadaşların tavsiyesi ile 2 numara ile başlayacam 1 numarası çok küçükmüş çünkü
Mehtap23 Aynuromerbyr12 ilk bebekte prima kullandım bu bebeğime daha ne kullanacağımı bilmiyorum bizde beş ay bitt altının içindeyiz bende daha bişey almadım. Ayrıca bez stoğu yapmayın bezde islak medilde bebeğine pişik yapabilir bazı ciltler normalden hassas olabiliyor . Ben prima bebek bezi kullandım ama prima ıslak mendili bebeğime pişik yaptı 🤷♀️ Aynı marka oysaki 🤔
Tugce0133 Yeppudaa Benim ilk oğlumdan kalan bir kaç zibin var battaniye var bir kaç eksiğim var sadece biberon emzik çorap body vs onlarıda doguma bir ay kala felan almayı düşünüyorum açıkçası