mom073 ivmenas ne zaman içiyorsunuz ya ben sabah bazen aksam karışık saatlerde iciyorum bazen unutuyorum saati önemli mi
ivmenas mom073 yani gunde iki kere almamak ya da unutmamak icin ayni saatte alirsaniz iyi olur. Ben aksam yemeginden sonra aliyorum
Seferyehatun Serapsen canım doktor bana imom verdi, ama ben helal gıda sertifikası olan Türk üretimi aldım. İmom italyan maliydi, sende hassasiyetine göre al, doktora da sordum icebilirsin dedi
Serapsen ivmenas hamilelikte kullanılacak balık yağında en az 300mg dha bulunması gerekiyormuş. Imom da 200mg olduğu için tereddüt ettim farklı bi marka araştırmasına girdim
ivmenas Serapsen bilmiyorum hic, gebelik icin tasarlanmis oldugundan doktoruma ds guvrndigim icin hic arastirmadim
Serapsen duygulilom uzun araştırmalarım sonucu bende aynı ürüne başladım DHA ortalaması en ideal balık yağı bu bence fiyatı biraz pahalı ama içim rahat en azından
ferideakts Serapsen Easyfishoil balık yağı kullanıyorum içeriği temiz sertifikaları vs var güvenilir bi marka tavsiye ederim