Serapsen Arkadaşlar merhaba 11inci haftadayım doktor önünüzdeki hafta folik asiti bırakıp balık yağına başlamamız gerektiğini söyledi. Şimdiki balıklar kontrol edilmediği için balık yemeni tavsiye etmiyorum diyo. Sizce hangi balık yağını almalıyım içinizde kullanan var mı
-incivera Serapsen bana iki doktor da regenesis önerdiler eczacıda en iyisinin bu olduğunu söylemiş eşime ben bunu kullanıyorum hergün
Serapsen duygulilom uzun araştırmalarım sonucu bende aynı ürüne başladım DHA ortalaması en ideal balık yağı bu bence fiyatı biraz pahalı ama içim rahat en azından
mom- Bende çok güvendiğim doktorumdan regenesis max önermesiyle onu kullanıyorum 3 aydan itibaren umarım bebeğim alıyordur o vitaminleri
minicikanne Serapsen previt positive omega kullandım ben. İçinde hem omega hemde multi vitamin var. 1 gün omega, 1 gün multi vitamin kullanıyorsunuz.
DiDoCe Serapsen Krilom ve imom kullandım ama imomda bebek gelişimi daha hızlı ilerledi etkisi varmıdır bilmiyorum
Gkc92 Serapsen benim de eşim doktor ocean mummy kullanıyorum bende. Bana bunu getirmişti 3 aydan itibaren.
Serapsen Hafta bana da doktor ımom verdi ama doktorlar genelde hangi firmayla anlaşırsa onun vitaminini yazıyor o yüzden emin olamadım kiminle konuşsam çoğunluk ımom kullandığını söylüyor.
Gkc92 Serapsen hayır kadın doğum uzmanı değil ama ne kullanıp kullanmamam gerektiğini bilecek kadar bilgiye sahip zaten ☺️ Kullanmam için getirdiğinde doktoruma da söyledim kullanabilirsin dedi kendi doktorum da ben memnunum kan değerlerimle ilgili bir problem yaşamadım hamileliğimde. Öncesinde anemim olmasına rağmen siz yine de içinize sinen hangisiyse onu kullanın
mom073 ivmenas ne zaman içiyorsunuz ya ben sabah bazen aksam karışık saatlerde iciyorum bazen unutuyorum saati önemli mi
Serapsen ivmenas hamilelikte kullanılacak balık yağında en az 300mg dha bulunması gerekiyormuş. Imom da 200mg olduğu için tereddüt ettim farklı bi marka araştırmasına girdim
QOH Serapsen bana tanıdığım bir doktor neptune kullan dedi,biz bütün aşle onu kullanıyoruz sadece üretim tarihine dikkat et o markayı bulsan da bulamasan da,üretm tarihi günümüze en yakın olanı al dedi ben de öyle yaptım.