Ayak şişliği
Cerensnl 31. Haftadayiz benimde öyle malsff. 🥺o kadar rahatsız ediyor ki
Cerensnl benimde iki üç gündür var havalar çok sıcak seyrediyor susuz kalıyoruz yada içtiğimiz su yeterli gelmiyor diye düşünüyorum artık bu arada kaç haftaliksiniz ben 35+3
Sazi Ben 16 haftalığım benimde birkaç gündür ayaklarım ve ellerimde şişlik var☹️ Salı günü doktora gideceğim bakalım ne diyecek
Cerensnl o problem hamileliğin basından beri var bende 32+0. Hatta 10 gün önce sağ tarafıma ağrı saplandı hareket edemedim doktorum kalça çıkıklığından şüphelendi fiziğe gönderdi. Ultrasonla bakıldı hareketler yapıldı çok şükür bir şey çıkmadı. Ağrının sebebi özelliklede sağ tarafımındaha çok şişmesinin nedeni hamilelikte çocugun sağ tarafta olması atar mı toplar damar mı birinin sağdan gecmesi diğer bacağa göre daha fazla şişmesine neden olurmuş ve ayrıca çok fazla ödemimim olması sorunmuş.krem yazmışdı.
Ödem kaynaklı olabilir ayaklarınızı biraz yukarıda tutun ve soğuk su ile arada yılayın faydası oluyor uzun süre ayakta kalmayaya da gayret edin. Ben diyetisyene danışmıştım bu konuda ne yapabiliriz diye bol su iç, tuzu kes , sıcak ortamlarda çok kalma ve maden suyu içme demişti kontrol süren daha gelmediği için doktoruma danışamafım ama ona da ilk fırsatta soracağım
Cerensnl 34+5 olduk son 1 hafta da ayaklarım ellerim davul gibi oldu bol bol su içmeye ayağımı uzatmaya dikkat ediyorum birde ayaklarımı soğuk suya koyuyorum inanılmaz faydasını gördüm soğuk suyun yatarken veya uzanırken de ayağımın altına yastık koyuyorum
Mrv-ElfAda benim 36 haftadan sonra başladı. Bencede git doktoruna 👍
Akbulutsevda evettt
Meleekdincc düz yatamıyorum 😔
Duygumommmy geçmiş olsun sizede
Cerensnl teşekkür ederim ♥️
Duygumommmy rica ederim 😊