Busra333 Merveerkan ebet benim de öyle alıyorum ama 2-3 saniye sonra almamışım gibi tekrar istiyorum derin nefes almak:()
nagehan3534 Sumeyyeee merhaba sizde kac haftalıkta başladı bende öyleyim şuan nefesim yetmiyor birde bu Corana aklıma geliyor tamamen tıkanıyorum
Sumeyyeee nagehan3534 nagehan3534 Ben hamile değilken başlamıştı ama insanın kendini bilmesi lazım eğer gerçekten nefes darlığı alamama durumunuz varsa doktorunuza gidin psikolojikse ona göre tedavi yöntemi seçin kendini telkin yada doktor desteği
Ozgu_momy Busra333 Nefes açlığının başlıca sebebi gebelik, bir de Demir değerinize baktırın düşükse oda nefes darlığı yapar
bbbusrra-1 momyseker benimde öyle burnum aşırı tıkanıyor zorla nefes alıyorum sıcaktan herhalde 16 haftayım
momsturk Busra333 hava o kadar sıcak ki ben de aynı durumdayım. Klima olmadan nefes alamıyorum. Sıcaktan olsa gerek burun kanaması da var. Daha doğrusu kanamış ve kurumuş oluyor. Bir de çok fazla kalp çarpıntım oluyor. Nefes egzersizi yapmak lazım belki de.
nagehan3534 Busra333 23+2 sizde kac haftalıkta başladı birde göğüsümde kafesimde ağırlık oluyor sanki böyle panik yapıyorum basım filanda dönüyor :( 23 haftada bebek baskı yapmaya başlar fılan yazıyor nefes darlığı filan dşyor ama
MineLule Busra333 Bende öyleyim ikinci trimester den beri var eşim bazen tuhaf nefes aldığımı söylüyor ben normal zannediyorum normal değil mi?
Busra333 MineLule MineLule ya aslında bilemiylrım çünkü benim hamilelik öncesi de vardı 2 kere acilde EKG çekildim kardiyologa gittim dahiliye KBB hepsine araştırmak için. Ama sonda psikolojiktir diye düşündüm başka geriye bişey kalmadı
Busra333 nagehan3534 yaaa aslında bence benim psikolojik 20. haftalara girince benim de başladı ama benim öhamilelik öncesi de vardı hatta acile gittim 2 kere ekg çekildim
nagehan3534 MineLule bendede yoktu suanda var benimde gebelikte başladı bebek baskı yaptığı icin diyorlar peki sizde nefes darlığı olduğunda tam alamıyormuş gibi olup başınız dönüyormu siz kac haftalıksınız