aylaacetin Aysetnj doğumumu onda yapmadım canım son anda beklenmedik gelişmeler olunca bursaya gidemedim
FilizDemir Aysetnj valla bilemedim ben bu zamdan bişey anlamadım ben gittiğimde Doğum tarihini sordu aralık benim 1800 dedi ama bidahaki gittiğimde yine sorarım artk işkillendim yazarım buralara 😅
aylaacetin Aysetnj bana hiç bir zaman sezeryan konusunu açmadı herşey normal olduğu için ama bilemem tabi bizde konuşmamıştık canım en son 34 haftalıkken gitmiştim çünkü
pembepapatya Aysetnj FilizDemir Ayse hanm bu konuda iyi kizlar ben bidetayliya grdim.gereksiz muhabbet yapmaz isini iyi yapiyor.tecrubesine guveniyrm. Normalci bi dr
Sema166 Aysetnj Canım naile hanıma gidiyosun sanırım naile hanım zübeydede görev yapmış orda bile sevilen bi doktormuş normal doğumu destekliyomuş yorumlarına bakabilirsin bende ona gitmeye karar verdim sen memnunmusun ilgisinden peki
Sema166 Hayat hastanesine gidenler bende bişeyi merak ediyorum bebeğimize renklide bakıyomu 4 boyutlu resmini veriyormu acaba bebeğimin yüzünü net görmek istiyorum da daha başlamadım hastaneye başlamayı düşünüyorum da merak ettim gidenler ?
Aysetnj Sema166 naile hanim veriyor ayse erol onceki dr umdu fotokobi gbi cikti veriyordu hic guzel degildi
FilizDemir Sema166 bana Nail’e hanım normal çıktı verdi fotokopi gibi ama Hilal hanım genelde 4 boyutlu baktı ve çıktıları 4 boyutlu verdi bu naile hanfendisinin tek garezi banaydı sanırım 😀
Sema166 Aysetnj İnşallah beni kabul eder biz biraz daha büyüğüz ☺️ Doğum fiyatı son olarak 2200 değilmi arkadaşım 2300 dedi de
Sema166 FilizDemir Ne zaman sormuştun sen canım doğumu birde nasıl fotokopi gibi anlamadım ben 4 boyutlu görmek istiyorum kuzumu yaa önceki doktorumda öyle bakıyodu özledimyavrumu