Aysehuma_33 Kızlar 37 haftalığım aylardır ayak ve ellerim sisiyordu fakat iki gündür aşırı sis ve inmiyorlar acı ve ağrıda var başıma gelen varmı neden olur ne yapsam geçmedi 😭
Fatosef Aysehuma_33 37+4 ellerim fazla degil ama ayaklarım öyle şişiyor ki gören şok oluyor. Terlik giysem izi çıkıyor. Akşam olunca başlıyor özellikle ağrısı da cabası. Soğuk su tutuyorum biraz sızısıı alıyor ama şişlik geçmiyor. Havalarında etkisi olduğunu düşünüyorum.
defnes_mom Aysehuma_33 35. Haftamdayim bende de çok oluyor en iyisi yürüyüş bol su içmek ve uyurken ayağın altına yastık koymak. Bir de ben limonlu salatalikli su yaptım bugün şişliğim biraz indi. Mide yanmam da çok var ona da iyi geliyor limonlu su
mrvylmz95 Aysehuma_33 28 haftalığım benimde ellerimde aşırı şişme oldu doktoruma danıştım magnezyumu yükseltti. Sizinde danışmanızda fayda olur mutlaka 🤗
Mlk_93 Merhaba, ben de 35+5 aşırı olmasa da benim de el ve ayaklarım şişiyor ama çok ayakta durunca oluyor genelde. Evde ayaklarımı uzatıp dinlenince geçiyor ayağının altına minder koyup uzatmayı dene bende işe yarıyor umarım sende de faydalı olur🙏🏻
nurdane3504 Fatosef Aynen benimde öyle çok geniş bi terligim vardı onu giyiyorum ve izi çıkıyor resmen şişi de inmiyor ben iyice sonlara gidiyorum belkide ondandır ama😪 artık geçsin bitsin de istiyorum havalar da çok sıcak 🥵
Hly3 Fatosef aynı durumdayim kesinlikle hava ile etkili. Uyurken dah çok şişiyor sabh kalktığımda yere basamiyorum
Mlk_93 Aysehuma_33 gün içinde mi oluyor yoksa sabahları uyandığınız da da oluyor mu ? Gebelik zehirlenmesinin de belirtisi olarak gözüküyor el ayak şişmesi doktorunuza danışın daha iyi bilgi alabilirsiniz
Eski9 Aysehuma_33 tansiyon yükselmesi de anı şişmelere neden olabiliyor sıcaklardan da olmuş olabilir
minikoglumm Aysehuma_33 bende öyleyim o kadar acıyor ve sızlıyor kii offf fenalardayim dolma gibi oldu
Aysehuma_33 minikoglumm evet bı sofra bile hazirliyamiyorum bamyo yapamıyorum üstüne basmak çok acı veriyor😭
Fatosef nurdane3504 benimde az kaldı son 17 ama adım bile atamıyorum şişlik yüzünden. Geçecek inşallah doğumdan sonra 🙏
Kubra_baydar 30+4haftalik benimde 24 25 haftalarda başladı ellerim ayaklarım bayaa şişmiş doktorum tuz tüketiminden dolayı dedi ama tuz tüketmiyorum hiç özellikle sabahları basamıyorum ayaklarıma çok kötü ağrıyor sızlıyor yüzüklerimi 2 aydır takmıyorum bile şişinden dolayı