Rabia_4242 Doğumdan önce sancı gibi belirtiler olmadan önce bebek hareketlerinde azalma oldu mu? Biz 40i doldurduk ama hala çok hareketli ☺️
DenizBilge Nursenaplt Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün. Darısı başımıza inşallah❤️ Maşallah çok güzel bir doğum geçirmişsiniz. Hayırlı, sağlıklı, mutlu bir evlat olsun inşallah ❤️❤️
Eman Nursenaplt çok şükür Allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza çoçuğumuzu kuçagımıza allalım sa Salim
Yumurcakk Nursenaplt maşallah size hayırlı olsun oncelıkle belkide hareketli olusunuz sancınızı azalttı abi her insanın vucut yaposıda farklı🧸🥰
Sencemeny Nursenaplt yaa ne kadar güzel bir doğum olmuş 😍😍darısı bana inşallah güle güle büyütün bebisinizi benimde ikinci doğumum olacak korkuyorum 🥺
Irm_brk12 Nursenaplt maşallah maşallah Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah çok şükür kavusmussunuz kolaylıkla çok sevindim darısı inşallah tüm hamilelere
oyku27 Nursenaplt Amin cnm bnm valla bnde ilk dogumumda çok korktum. Ağlamaktan hastahaneyi inlettim. Bna rahat blr nefes aldırdın. Gözüm korkuyor normalden bakalım bnm nasıl olacak. 2.dogumum
Ataly Nursenaplt Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah ne güzel bbi doğum hikayesi bende ikinciye hamileyim çok çok korkuyorum ilk doğumum zordu ikinciler koly olur derler sizdede öyle olmuş ne güzel
Nursenaplt [silindi] bana doktorum her gidişimde söylemişti ikinci doğum daha kolay olur diye gerçekten öyle oldu. İnşallah dizinde kolay geçer 🥰
Nursenaplt Ozgepoyrazaden inşallah ikinci doğumunuz olacakmış ilkten tecrübelisinizdir zaten. Kolay bir doğumunuz olsun inşallah 🥰
kartalice2020 Nursenaplt ikinci gebelikler daha kolay oluyor demişlerdi demek doğruymuş..bende ikinciye hamileyim ilki kolay olmuştu amq şuan düşündükçe beni bi korku sarmıyor değil