TugceBelis TugceAkpolat dün sabah ailemin yanından Ordudan İstanbul a yola çıktık 32.haftam bitti erken dogum riskim var artık evime gelmem gerekiyordu suan evimden yazıyorum çok şükür 🤗 2 3 saatte bir mola verdik sürekli oturulmuyor maalesef kalçama karnıma agrılar girmeye başladığı gibi arka koltukta soluma uzanarak rahatlattım yaklaşık 12 saat sürdü ama az daha uzun olsa dayanamayabilirdim yoruldum şiştim wala uzanma imkanınız varsa bir nebze çekilebilir ama sürekli oturunca bebek toplanıyor taş gibi oluyor karın
Oznur_08 TugceAkpolat canım 19 saatlik yol gittim 27 haftalıktım daha yenisin bişeycik olmaz allaha emanet tüm bebişler ve doktoruma sorup yola çıktım sende sor mutlaka
TugceAkpolat Oznur_08 Ay korkuyorum bende ama mecbur da gitmek zorundayım , doktora danışcam tekrardan bakalım
Rabia2934 Matahari bende şuan 32 haftalık İstanbul’dan Gümüşhane’ye uçakla yani 1 buçuk saat sürüyo dönüşte 36 haftalık falan olur bi sorun olur mu acaba çok kararsızım
Nelmali TugceAkpolat 23. Haftadan baslayip 12 6 6 13 aralarda kisa 2 4 saat arası ve son olarak da 28.haftada 16 saatlik bir yolculuk yaptim ödem ve yorgunluk dışında sorun olmadı ama doktor izniyle ve kontrollerle onay alarak yaptım Siz de doktorunuzla görüşüp sorun olup olmayacağını sorun
Matahari TugceAkpolat yolları düşünerek sordum da otoban mı yoksa eski yollar mı diye.onu da göz önünde bulundurmak gerek ve araba konforlu bi araç mı arabada kaç kişi olacaksınız istediğinde ayaklarını uzatıp yatabilecek misin.bunlar önemli ama keyfi bi sebepten gidiyorsan köye hiç gitme çok özlediğin annen baban ordaysa tabi mecburen gidilir ama şöyle bi seçenek daha var neden uçakla gitmiyorsun.ben geçen hafta Bulgaristan a gittim araçla 13 saat sürdü uçak olsa bi saniye düşünmez uçakla giderdim
TugceAkpolat Matahari Arabamız geniş baya o yönden sorunumuz yok , uçağa binmedim hiç çok korkuyorum , 5 kişi olucaz arabada , önde ben oturacağım zaten bakalım artık
Nilsubatu TugceAkpolat uçakla neden gitmiyorsunuz merak ettim çünkü normal insanı bile araba çok yoruyor
TugceAkpolat Nilsubatu Eşim ve ailesi ile gidilcek , arabamızla , uçakla tek gitmek istemedim , hiç binmedim bir de çok korkuyorum
Yasoo96 TugceAkpolat ben de agridan kocaeliye geldim. 18 saat surdu. 25. Haftadaydim. Ne ayaklarim sisti ne belim agridi. Hic bisey olmadi. Mideni bos tutma sadece. Bazi yollar cok kotu oluyo viraj donmekten 3 kere kustum. Arada in dolas. Doktor risk yok derse hic bisey olmaz Allahin izniyle 🤰🏻
irmelml Bende 3 aylık hamileyim doktoruma sordum bu konuyu düşük riski olan gebeler için sakıncalı olduğunu söyledi sadece bende tatil planı yapıyorum doktorumdan onay aldım :)