26Merve ZuMMeh06 Ben buna şükür diyorum 😂ilk gebeligimde 42 kilo almıştım fazlasını verdim bakalım bu nasıl olacak 😌😌
Atan 36 haftamdayim sabahları uyanıp yere bastığımda ayaklarımın alti ağrıyor uzanıp kalkitgimda bacak aramdaki kemikler agriyor
Fatosef Merve_akp sıcak🥵 ayaklarım balon gibi hele akşam oldu mu şişmeye basliyoz. Sancim yok şimdilik ama iğne batması gibi şeyler oluyor bi de rahimde aşırı dolgunluk hissi var. 🤦♀️ Sıcaktan mi bilmem bulantı ve karın ağrısı var. En kötüsü de yatamiyommm 😩
Beyzan Babyyyymother annesini özlemiş biraz erken gelmek istemiş. Bir kaç gün hastaneden hemşire ablaları ile kalsın sonra tüm zamanlar sizin olacak Allah’ın izniyle 🌸🌸🌸
Elif95Kuzey Merve_akp hareketleri canımı çok yakıyor ama sancı falan yok hala üstelik bugün 37+0 oldum 38 de doğum var gebelik zehirlenmesinden dolayı normal doğum diyor ama bakalım nasıl olacak Allah büyük. Heyecan korku sıcak (40 üstü) ağırlık çabuk yorulma hepsi var 😂 Allah hepimizin yardımcısı olsun. 🙏
Merve_akp Kızlar yeni acilden geldim ağrılarım artmıştı benim oğlan makat geliş olmuş kilosu da çoğaldığı için doktor sezeryan olucak büyük ihtimal dedi bütün moralim keyfim alt üst oldu meğerse çektiğim ağrılar döndüğü için olmuş 😭
SedaCeki Merve_akp gunduzleri haci yatmaz gibiyim hergun buyuyen gobegimle geziniyorum geceleri elcin gibiyim bi mutfaktayim bi tuvalette bi yatakta debelenmekte ve sicaktan erimekte 🤣 cok şükür bas edemeyecegim agrilarim yok🥰
ikizcanlarim2021 Babyyyymother kuvez sebebi nedir solunumdan mı kaynaklı acaba çünkü kilosu da iyi haftası da çok erken değil bu arada sağlıkla büyütün inşallah bebeğinizi gözünüz Aydın
Babyyyymother ikizcanlarim2021 hızlı nefes alıp veriyor solunum kaynakli kuvozde. Cok teşekkür ederim amin inşallah 🙏