Merve_akp cok şükür kuş gibiyim kızım hic zorluk vermedi bana 28 günümüz kaldı uygulamaya göre hayirlisi bakalim.

Merve_akp 38+3 den bildiriyorum. Ara ara adet sancısı gibi sancılarım oluyor 😩 normal olarak kabul ediyorum.

Merve_akp bugün 36+1 deyiz bu hafta sıcaklarla beraber ağırlık çökmeye başladıı 🥰 kasıklarda çok fazla hissediyorum korku, heyecan hepsi birarada

Merve_akp 38+1 olduk ne sancı ne su ne bısı yok .ayaktakı odemlerım acıyo dız kapaklarım kalkıp otururken zorluyo onun harıcınde hıc belırtı yok 🙈hazıranda dogar dıyodum ama ılla temmuzu beklıuo herhalde umarım 40 ı bulmaz 40 haftayo gecenlerı okudukca tırsıyorum🤦‍♀️

7 temmuz da alacak 38 haftalikken biraz heycan var nst kasilma cikti aceleci biraz😃

Beyzan Bende temmuz annesi olmayı beklerken haziran annesi oldum🙈 rolleri değiştirmişiz

Merve_akp bende 35in başında sayılırım 31 Temmuz gözüküyor Doğum uygulamada. Çok iyi gidiyordu hamilelik ama bir iki haftadır vajinada ağrı başladı. Önce kemikte gibiydi şimdi sanki bütün ağrıyor gibi. Sıcaklar ve şu ağrı olmasa güzel gidiyor aslında hamilelik. Var mı ki başka böyle ağrı yaşayan