eslemeslem Merve_akp bende ondan korkuyorum çünkü Sivas’ta yaşıyorum buraya geldim bir çok yerimde isilik çıktı
Merve_akp eslemeslem yaz bebeği canım çok sıkı giydirmemeye bakıcaz artık çokta öpme olmazsa duşu da günlük 2 günde bir falan olursa bişey olmaz inşallah
Merve_akp ANT19- doktora söyledin mi canım benimde öyle kontrolümüz çarşambadan çarşambaya daha gitmedim
ANT19- Merve_akp bende çarşamba gidecem söyleyeceğim inşallah nst de hiç sancı çıkmadı daha inşallah bu hafta çıkar birde bu hafta çatı muayenesi olacak inşallah açıklık vardır Geçen hafta kanala girmemiştir inşallah girmiştir Hayırlı gelişmeler duyarız inşallah çarşamba gunu
Bibebisgordumsanki Merve_akp aynen hafif bi kasık ağrısı hatta benim adet olmadan iki uc gun once de ayni şekilde oluyodu sicak hafif bi ağrı. Ama benimkide tepiniyo suan 😅
Merve_akp Bibebisgordumsanki nişanım gelmiştir belki diye tuvaletin kapısında yatar oldum 27 günüm var daha ama gelse diye sabırsızım ve çok kilo aldım çok yoruyo beni biran önce gelsin istiyorum
ANT19- Umida yarım saat 45 dk lık yürüyüşler yapıyorum Hurma yiyorum Doktorumun tavsiyesiyle çömelerek evleri siliyorum temizlik yapıyorum (Aslında pekde bir şey yapmıyormuşum) Sizin de bana önerebileceğiniz bir şey varmıı🥰
Bibebisgordumsanki Miumiu yaa bende gelmesin diye dua ediyodum hic hazir hissetmiyodum henüz 😅 sicak cok fena cokk atletle dolaniyorumm
benaslindayohum Merve_akp beklemedi temmuzu hatta 30 mayista dogdu 15 temmuzda dogmaliydi halbuki yengec kizi yapacaktim 😂😂
Merve_akp benaslindayohum çok erken doğmuş kuzu niye öyle oldu erken doğum riskin mi vardı kaç haftalık doğdu
Eylulunannesi-2 Eylul_naz09 insallah 🙏🏻 bende burdaki doğum hikayelerni fikir almak için okurdum. Şimdi ne güzel atlatmışlar dogurmslar dye okuyorm 😊
Eylul_naz09 Eylulunannesi-2 evet bnde okuyunca ne guzel evladına kavusmus dıyorum snra dha da sabırsızlanıyorum🤭🤣
BegumIscanTunc Elemmm evet genel anestezi altında zorunlu sezeryan olucam hayırlısıyla inşallah 🤲🥰 haftami yanlış yazmışım 35+5 haftayim 🤭
Yalnizanne97 Of bende 37yim tam Sata göre 17 temmuz son gün 2 gün sonra bayram, tatil olacak eğer kendi sancım olmazsa sizce suniyle mi doğurtur doktorum özele gidiyorum
Bibebisgordumsanki Merve_akp ay saglikla gelsinler onlar vaktini biliyolar ama sicakta zor bende son bir haftada agirlasgim remem
Sevda58 Merve_akp 35+5 sıcaklar ara ara giren sancılar sertleşen bebek ve zaman yaklaştıkça korkan ben :(
benaslindayohum Merve_akp 33+4te sancilarimi durduramadik serumlara ragmen 3 4 cm aciklikta olmuştu servikal yetmezlik vardi ama riskli seviyeye dusunce bi yatmistim hastahnede 3 gece sancilarimi da hissetmiyordum işin kotu tarafi 😂
Merve_akp Bibebisgordumsanki ben 27 kilo almışım çok zayıftım evlendiğimde 56 kilo evlendim 65 kilo ile hamile kaldım 92 olmuşum ömrü hayatımda hiç 57 yi bile görmemiştim ben evlendim nevrim döndü 😂😂😂 çocuk oldu şaftım kaydı 😂😂😂😂😂
Poyrazannesii Bu zamana kadar şişkinliğim yoktu yeni yeni bir kaç gündür ayaklarımda şişkinlik olmaya başladı 🥺
Bibebisgordumsanki Merve_akp ayy bende 18 le dogurcam galiba ama evlenince bi kilo aliniyo veririz ya dert etmeyin artik aldik sonuçta 😅