eaktr Atesbeyinannesi Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🥰 son 59 benim de, pozitif hikayeleri okumaya daha çok ihtiyaç duymaya başladım. Darısı en sağlıklısıyla biz hamilelerin başına🙏🏻🥰🥰
Atesbeyinannesi eaktr amin çok teşekkür ederim 🥰🥰 ben de sürekli okuyordum inşallah çok güzel bir hikaye yazarım dedim nasip etti Allahım size de etsin inşallah 🥰🥰🤗
Atesbeyinannesi Zeynep_18 aman millete bakarsan her şey zor boşver sen kendini ikisine de şartlama hangisini olursa olsun ama normal doğum korkun varsa boşuna uğraşma boşver
Zeynep_18 Atesbeyinannesi ya açıkçası son zamana kadar normal doğum dedim ben ama içimde de hep bi şüphe oldu yani aynı senin gibi çatım dar olur inşallah yada son dakika beni sezaryene alsalar falan dedim,, şimdi daha çok sezaryene döndüm😁
Atesbeyinannesi plakayerli acıtasyon yapıyora çok güldüm 😂😂 ben biraz acısını belli etmeyen tiplerdenim diye herhalde bana bastırdılar da bastırdılar 😒😂
Makbule01 Yagmursimsek94 adana Balcalı Hastanesi’nde selim byuk kurt doktorumda sezeryan olacağım üçüncü bebeğim
Atesbeyinannesi Zeynep_18 bende öyle diyordum ne yalan söyleyeyim 🙈😂 öyle de oldu çatım darmış keşke erken çatı muayenesi yapsalardı da bu kadar hafta boşa beklemeseydim
Zeynep_18 Atesbeyinannesi bana doktorum çatı muayenesi da yapmıyor ki çayım dar diyip işin içinden çıkayım 🤣
M_Lyl_33 Atesbeyinannesi Öncelikle hayrılı olsun. Rabbim analı babalı büyütsün inşallah. Sezeryanınız estetik mi yapıldı yoksa dikiş mi?
Kiziltan Ay inşallah benimde böyle kolayca olur, gözünüz aydın daha 15 haftalığım ama doğum hep aklımda çok korkuyorum
Atesbeyinannesi Kiziltan ben de çok korkuyordum başlarda sonra kendime moral vermeye başladım hep iyi geçecek diye ve inanın çok iyi geçti doktorum bile bu kadar erken toparlamama şaşırdı o yüzden kendinize inanın 🥰
Pinaralper Atesbeyinannesi muhtesemm olmus ne guzel bır hıkaye ne acısız ne cok dayanılmıcak gıbı hepımız bırseyler olacagını bılıyoruz az cok ne guzel anlatmıssınız sonrasıda en az bukadar guzel olsun ınsallah🙏🏻🙏🏻
Atesbeyinannesi Pinaralper çok teşekkür ederim 🥰🥰 gerçekleri bilirsek kendimizi ona göre daha iyi hazırlarız diye düşündüm 🥰🥰