Merhaba sevgili anneler 🌸 8 saat önce doğum yapmış bir anne olarak bildiriyorum. Öncelikle hamilelikle ilgili hiçbir problemim olmadı çok güzeldi arada her hamilenin yaşadığı sorunları elbet yaşadım ama sorun yok 🥰 39 hafta boyunca araştırma hastanesinde bir doktora gittim o doktor benim son haftamda gidince 40.haftamda aynı hastanede başka doktora gittim çatı muayenesi olup olmadığımı sordum olmadım dedim muayene etti(hiç korkmayın) ve çatımın dar olduğunu oğlumun 4 kilo olduğunu normal doğumda hasar kalabileceğini söyledi ve bugüne gün verdi yani 40+2ye 🥰 sabahtan geldim işlemlerim yapıldı öğlen ameliyata alındım ama öncesinde sonda takıldı hiç acımadı korkmayın ameliyathaneye giderken çok stres yaptım ama o kadar güzel bir ekip vardı ki hepsi beni rahatlatmaya çalıştı 🥰 spiral iğnesi hiç hiç hiç acıtmadı ama şunu söylemem lazım bebeği çıkarmaya çalışırlarken çok çekiştiriyorlar hissediyorsunuz o kötüydü midem bulandı bebeğim doğup ten tene temas yapılınca (o ses dünyalara bedel) sakinleştirici verildi uykum geldi doktorum gülüyor senin bebeğin cazgır uyu sana uyku lazım belli ki uyuyamayacaksın diyor 😂 sonrası için şunu söyleyebilirim 4 5 defa karnıma bastırdılar gerçekten çok kötü ama dayanılmayacak bir şey değil ilk yürüyüşümde tek kalktım tek yürüdüm o da sorun olmadı sütüm de geliyor çok şükür bebeğim emiyor 🌸🥰 çok uzun oldu kusura bakmayın benden bu kadar herkes hayırlı doğumlar bu dünyanın en güzel hissi hanımlar 🥰🥰🥰❤️❤️❤️