Yagmur515253 _Nurr- kimisi diyor hasta bezi bağladım falan diye de ayağa kalkilabiliyor mu acaba o yarayla diye
_Nurr- Yagmur515253 hasta bezi ilk iki gün bende de vardı ama tedbir amaçlı kanamadan dolayı ben çıkarttım sonrasında normal gidiyordum lavaboya ama idrar yaparken yanma oluyor o da sonda çıkarttıklarından dolayıymş 😣
5432 _Nurr- geçmiş olsun canım. Sağlıkla büyüt bebişini.canım kanama çok oldumu ped mi kullandın depentmi
Defne34 _Nurr- Adanada hangı hastanede oldunuz cunku bende ıstanbulda yasıyorum ama Adanada dogum yapma ihtimalim var
Defne34 leyla_ok benım doktorum yapmadı sımdı de yaparlarsa yaptırmıcm gereksız sacma sapan bır uygulama bnce rutin bir uygulama olsaydı her hastane her doktor yapardı
Haticee0393 _Nurr- Allah analı babalı sağlıkla büyütsün bende 7 temmuzda spinal sezeryan olacağım en çok korktuğum şey miğde bulantısı siz öyle bişey yaşadınız mı doğumdan sonra
_Nurr- muzeyyen1 herkesin doğum hikayesi farklıdır bende merak ediyordum haklısınız ama sonunda çok güzel bir şey oluyor öyle düşünün sizde çekilmeyecek bir şey yok acısı oluyor narkoz geçince ama olacak bunlar miniğimize kavuşuyoruz ne yapalım 😘🌸🙏🏻
miniklerimm- _Nurr- rabbim analı babalı büyütsün bel fıtığı olanlar aceba spinal sezeryan yapabilirmi