La_Liberte leyla_ok Benim karnıma kum torbası koymuşlardı. Doktor özellikle uyardı ameliyat bittikten sonra. Hafif bi baskı yapıp kanamaya baktı hemşire. _Nurr-
Ekvatoral Gulu1995 süt lü olunca mı demek istediniz ? Ben süt tozu şeker olmadan direk içiyorum. Çayımı kahvemi şekersiz içerim. Ama eğer içemeyecek olsaydım. Çok az süt ekler üzerine sıcak su ve kahvwyi eklerdim
Basak26 _Nurr- bende dün 4.44te bebeğimi spinal le dünyaya getirdim. Benimde amelyat ve ameliyat öncesi çok kolay geçti hatta inanamadım bitmişti bebeğim doğmuştu hiç acı. Odaya gelip narkoz biraz geçince dikiş yerim sızladı sadece benimde hiç baş ağrım olmadı. Ama ilk yürüyüş anı resmen ölümdü o kadar terledim ki 2 metreyi yürürken acıdan geceliği sırılsıklam oldu yatarken ve kalkarken çok zorlanıyorum sizinde öyle mi
_Nurr- Basak26 evet aynen öyleyim bugun 3. Gün ve hala devam ediyor hiç iyi hissetmiyorum terliyorum soğuk soğuk 😣
Basak26 _Nurr- ay dün bende çok terledim gerçekten hayatımın en zor günlerinden biriyle ama bugün bir anda daha iyiyim her doğumun bir zorluğu var Allah herkesin yardımcısı olsun 🙏
_Nurr- Basak26 aynen tansiyonum düştü 2 kez hatta ama dünyanın en güzel duygusu onun varlığıymış 💞🌸🙏🏻
Ballimiz Mervecee benim sezeryanmıdaki en acılı ve en berbat şey oydu,ondan başka hiç bişey bu kadar canımı yakmadı değişiyor acısı demek ki kişiden kişiye,mesela benim uyuşukluk geçince yaptılar belki bazıları uyuşukkken yapmıştır acımamıştır fazla
leyla_ok Mervecee 2 ablamda ve çevremdeki arkadaşlarımda böyle bir uygulama yapılmadı.Kafamı o karıştırdı.Ablamda söylersin doktoruna yapmaz dedi.Her doktor yapmıyormuş.Bakalım Temmuz 1 de randevum var soracağım.
Defne34 _Nurr- hayırlı olsun cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah benım ıkıncı gebelıgim yıne spinal sezeryan olacagım hangı hastanede dogum yaptınız ve damar yolunu koldan mı actılar
_Nurr- Defne34 Adana’da bir hastanede oldum ben damar yolunu sol kolumdan açtılar bi de sonda çıkıp uyuşma gittikten sonra yanma oldu idrar da o da kötüydü bi de ilk kalkma yürüyüş 😣
Defne34 leyla_ok bana da yapmadılar sacma bır uygulama yaraya. Bastırıyor sonucta ıyılesme sureci uzuyor bnce
leyla_ok Defne34 Evet bencede banada çok saçma geldi.Birde kesinlikle yapılması gereken bir şey olsa her doktor yapar.Ama bazı doktorlar yapıyor bunu.O yüzden doktoruma sorup istemediğimi söylicem.Zaten ağrımız oluyor birde bu 😫
Defne34 leyla_ok benım doktorum yapmadı sımdı de yaparlarsa yaptırmıcm gereksız sacma sapan bır uygulama bnce rutin bir uygulama olsaydı her hastane her doktor yapardı
Ballimiz Btl_sahram25 benimde öyleydi malesef çığlık attım resmen eşim de endişelenmiş ne oluyor içerde diye
Birann leyla_ok ben ve abimin eşi aynı doktorda doğum yaptık bana yaptılar ona yapmadılar kanama durumunuza göre yapılıyor o
Defne34 _Nurr- Adanada hangı hastanede oldunuz cunku bende ıstanbulda yasıyorum ama Adanada dogum yapma ihtimalim var
Yagmur515253 _Nurr- Allah analı babalı büyütsün çok geçmiş olsun. Lavabo ihtiyacınızı nasıl görüyorsunuz acaba 🙄
_Nurr- Yagmur515253 sağolun amin inşallah 🙏🏻 Lavabo ihtiyacı derken sıvı besleniyorum idrara sık çıkıyorum şu anlık
Yagmur515253 _Nurr- kimisi diyor hasta bezi bağladım falan diye de ayağa kalkilabiliyor mu acaba o yarayla diye