Buseylcn Adet tarihine göre 15 haftalıkken ultrasona göre 15+3 ken doktor cinsiyet tahmini olarak %90 kız ama emin değilim bidaha ki ayı bekleyelim dedi. Değişir mi acaba ?
pinartonguc Buseylcn Ben de 12 haftalikken once kiz sonra erkek dedi onceligi kiza veriyodum dedi. dun gittik 17+3gunde erkek dedi 17 haftaya kadar kiza adapte olmustum. Simdi detayli ultrasonu bekliyorum. Orda daha net belli olur.Saglikli olsunlarda gerisi bos benim icin.
Egemence Buseylcn ilk hamillğmde 13 haftalıktı bana 99.9 erkek demişti doktorum çok şükür doğru çıktı bende hemen alışveriş yapmştm o kdar emin konuşunca 😊ama sonradan değişen çok oluyormuş beklemek en iyisi sanıırm
Kbra_em Buseylcn bekle sen bizede 12 16 kız 20 de erkek dediler 28 haftalığım oğluşum olucak. net değilse tahmin falan yapmasın bu doktorlar. Bi 12 de bide 20 geçirdiğim o şoku bi ben bi Allah bilir :) bide kocam :)
Buseylcn pinartonguc tabi ki en başı sağlık cinsiyet hiç önemli değil , değişir diyorsunuz yani o zaman pembe şeyleri almayayım hiç 😂
oyku27 pinartonguc bnde merak ediyorum 11+1 deyim kızım var İnş sağlıklı erkek olsun 2 duyguyu da yaşamak istiyorum kızımda başım ağrımadı mide bulantım çok oluyordu bu bebekte baş ağrısından ölüyorum erkek bebek bekleyen anneler fikri olan var mı bnm 2.bebeğin cinsiyeti ne olabilir.
pinartonguc Buseylcn Kesin birsey soylemiyorum. Ama doktorunuz yuzde 90 demis bence alisveris icin acele etmeyin. 16 yi 17 bekleyin detayliyi bekleyin. bende daha hic birsey almadim yinede siz bilirsiniz😊
Egemence oyku27 bende 10+4 ’üm benm bir oğlum var bel ağrım çok oluyordu şimdikindedemide bulantısı halsizlik var banada kiz gibi diyorlar yüzün çirkinleşniş 😛hayırlısı olsun inşallah
Belinay01 oyku27 canım belirtiler kişiden kişiye değişir.Benim 4 yaşında kızım var 26 haftalık hamileyim oğlum olacak bende tiksinme çok oldu
pinartonguc oyku27 Benim bunda bulantim olmadi ara ara bas agrilarim oluyor. Rahat gecirdim bu zamana kadar pek agrim sizim olmadi az az hissettim karin agrisi kasık vs.Kizda bulanti cok olur derler. Sizin kiziniz var oglanmi istiyorsunuz.
Buseylcn Egemence bende hiç bi çirkinleşme olmadı hatta bütün batıl inanç testlerine göre erkek olucak dediler 😂 kız diyen hiç yok herkes erkek diyor ama doktor ilk defa tahminde bulundu ve kız gibi dedi bilemiyorum 😂
oyku27 pinartonguc en başta sağlık tabiii erkek olması içimden geçiyor hayırlısı olsun iki duyguyu da tatmak istiyorum.