2368 Kızlar meyveli yulaflu tahıllar çook işe yarıyo bide mısır yiyince düzeliyosunuz hem mısır mevsimide geldi gerçi şekeri olanlar yiyemeyebilir 😪😅
Tubis2021 Asel4220 bana diyetisyen yeşillik ye demişti bol bol salata olur ıspanak türevi sebzeler olur , süt Mısır ye haşlayıp , aç karınla süt iç inşallah faydasını görürsün
Muzice1 Ben daha farklı bir yöntem keşfettim tesadüfen..☺️ Malum gebelik ilerledikçe insan ateş basıyor içi yanıyor haliyle suyuma buz katıp içmeye başladım ve içtiğim günlerde tuvalete çıktığımı fark ettim ☺️ Bilimsel açıklaması var mı bilmem
DsMom Asel4220 tek başına bana da etkisi olmamıştı zaten. Büyük ihtimalle kefirin etkisi.. Bir de bol meyve ve lifli beslenme tabii çok önemli
Ozge890 marbling10 kac kere kayısı yedim kutusu normali ne bulduysam denedim olmadı doktor ulac yazdı magnezi kalsin diye belki işe yarar
Miase Asel4220 benimde rahat bi 2 hafta sürdü sabah aç karnına kaysı yedim 5 tane 😁 düzeldi Kaysının zaten mevsimi . Oda olmadı zeytin yağı içtim sabah onda da oldu ama biraz sancılı oldu 😂 sen kaysı yemeyi tercih et 😘
Miase Ozge890 sende sabah taze kayısı ye sonra kahvaltını yap çıkarsın benimde denemedigim bişey kalmamıştı ayyyy çok zor ya