mom073 Arkadaslar günlerdir kabizim,ne yapsam fayda etmedi ve bugun barbunya yedim ekmeksiz uzerine 3 bardak ayran içtim biraz evin icinde yürüdüm ve artık kabiz değilim :)
marbling10 Asel4220 kayısı yediniz mi? Bir de yulaf ezmesi çok iyi geliyor bana hemen çalıştırıyor bağırsakları tavsiye ederim. Hatta ben normalde de günde 1 kez sadece sabah lavaboya çıkardım ama hamilelikte o bile olmadı çok sıkıştırdı karnımı. Yulaf yedim 1 saat içinde etki etti Ozge890
Miase Asel4220 benimde rahat bi 2 hafta sürdü sabah aç karnına kaysı yedim 5 tane 😁 düzeldi Kaysının zaten mevsimi . Oda olmadı zeytin yağı içtim sabah onda da oldu ama biraz sancılı oldu 😂 sen kaysı yemeyi tercih et 😘
Rosanna Dolma sarma, kabak yemeği, taze fasulye gibi yemekler çok iyi geliyor.pilav makarna çok severim ama mecbur bunlara ağırlık verdim bende
DsMom Ben de yatmadan önce koca bir bardak kefir ve magnezyum hapını içerek çözdüm sayılır. Tavsiye ederim😊
Miase Ozge890 sende sabah taze kayısı ye sonra kahvaltını yap çıkarsın benimde denemedigim bişey kalmamıştı ayyyy çok zor ya
Ozge890 marbling10 kac kere kayısı yedim kutusu normali ne bulduysam denedim olmadı doktor ulac yazdı magnezi kalsin diye belki işe yarar
DsMom Asel4220 tek başına bana da etkisi olmamıştı zaten. Büyük ihtimalle kefirin etkisi.. Bir de bol meyve ve lifli beslenme tabii çok önemli
Tubis2021 Asel4220 bana diyetisyen yeşillik ye demişti bol bol salata olur ıspanak türevi sebzeler olur , süt Mısır ye haşlayıp , aç karınla süt iç inşallah faydasını görürsün
marbling10 Asel4220 yulaf deneyin sütle birlikte. Ben çok etkisini gördüm. Hatta bugün hiç çıkamadım şimdi yiyeceğim yulaf. Etkisini yazarım. İnşallah size de faydası olur. Bimde bile var ben ondan almıştım süt bal karıştırıp yiyebilirsiniz. Blenderden çektirip içebilirsiniz. Kakao katabilirsiniz damak zevkiniz nasılsa. Yulafı bol koyun ama 1 kaşık kesin olsun