Nilgun75 Semadeniz Benim lekelenmem 13 haftalikken oldu bir ay sonra kayboldu,ilac vs hic bir sey vermedi ,dinlen dedi sadece,bebegin esinde kanama var düsebilir demisti ,cok sukur dusmedi
Semadeniz Nilgun75 Ne güzel umarım Allahım benimde bebeğimi korur. Benim gibi olanlarada yardım eder İnşAllah. Dualarınızı bekliyorum 🙏
Zezeeeyyldrm Semadeniz benim 4 genimde pıhtılaşma var iğneyle devam ediyoruz şükür bi sıkıntı olmadı bırakalı baya oldu normalde lekelenme olunca kısa süreliğine kesiyorlar lekelenme tamamen bitince tekrar başlatabikşir yada hiç başlatmayabilir burdada denk geldim çoğu kişide doktoru bıraktırmış iğneyle devam edilmiş..
Emosss35 Semadeniz Benimde bu gebelik oncesinde iki kaybim vardi ayni kanda pihtilasmam cikti tiroid vitaminler dipte vs derken 4 ay ilac kullandim tekrar hamile kaldim 5. Haftada leklenmem geldi kese vardi ama bebek henuz olusmamisti dedim ki hic umutlanma bunuda kaybedebilirsin cunku onceki kayiplarimda lekelenmelerle başlamıştı ama sukur 26. Haftama geldim bol bol dua et ilaclarini duzenli kullan birde emin ol Allah ol derse olur.
Semadeniz Emosss35 benimde lekelenmem gebe kaldığımı öğrendiğin gün başladı. Benimde hep kahve leke ile başlayıp sonra kırmızı kana dönüyordu. Bir baktım 5-10-15 derken 20 gün oldu. Normalde 2-3 gün sonra kanamam olurdu. Bu umutlandırdı. Doktora gittik. Doktor kese kenarında kanama var dedi. Onun dışında sorun yok. Kesede bebekte kalp atışında. Umarım hiçte sorun olmaz. Dua ederseniz sevinirim. 🙏🙏
Emosss35 Semadeniz benim o lekelenmeler 4 ayimadek sürdü ama ben hic kalkmadan yattim lavabo ve haftada bir kez dus disinda hep sol tarafima yattim yediklerime dikkat ettim şükür mide bulantim olmadi guzel beslendim
Semadeniz Emosss35 Emosss35 benimde bulantım yok ancak hafif tiksinme var. Umarım daha kısa sürer benimki. Allah yardımcımız olsun. Sağlıklı hayırlı bebeklerimizi kucaklarız 🙏
whitedream Semadeniz tez zamanda atlatırsın inş üzülme canım. bende 7+2 de gece uykuda geldi pıhtılı kanamayla acile gittim çok kanamam oldu progestan coraspirin oksapar kullanıyodum zaten. doktorum coraspirini kesti kanama bitince devam edicez dedi haftada bir pruluton iğne oluyorum 10+2 oldum hala kahverengi lekelenme bitmedi ayakta kalırsam çok geliyo hep yatarsam azalıyor ilk kanama olunca 1 hafta yatman gerek demişti doktorum şimdi sadece yemek yapıyom başka hiç iş yapmıyorum atlatırız inş 😔
Semadeniz whitedream ben 20 gündür devam ediyor. Neydeyse 15-16 gündür yatıyorum. Ay çok garip benim ya duş alınca doktora gidince yürüyorum ya çoğalmıyor o gün. Evde biranda ayaktayken bol akıyor. Çözemiyorum. Sanki yatıyorum ya kalkınca birikeni bir anda atıyor gibi.
whitedream Semadeniz seninde baya sürmüş aman yat canım olsun. kahverengi beklemiş kan diyorlar dışarı akıyo nasıl bitmiyo ne değişik anatomimiz var🙄
Semadeniz whitedream bende 3-5-7-10 derken 20 günü buldu. Keşke bitse artık. Psikolojim bozuldu. Her tualette korku.
SekerMerve Semadeniz canım iyi düşün iyi olur inşallah. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Burda çok okuyoruz. Açık pembe kanama olmadığı sürece endişelenme. Bebeğinle geçireceğin güzel zamanları düşün. İkinize de sağlık sıhhat diliyorum