Semadeniz Ağlayasım geliyor. 3 düşüğüm oldu. Tekrar gebeyim. Keseyi bebeği kalp atışını duyduk. Doktor kese çevresinde kanama alanı var dedi. Ancak gebeliği öğrendiğimden beri lekelenmem var. 20 gün olcak. İğne ve progestan takviyesi alıyorum. Dinleniyorum. Her gün yatakta uzanıyorum. İlacımı hapımı ihmal etmiyorum. Ama hep devam ediyor. Çok korkuyorum. Dualarınıza ihtiyacım var.
Zezeeeyyldrm Semadeniz canım benimde ilk haftalarda sürdü 1 aydan fazla hatta ilaçlarını ihmal etme yorma kendini geçicek biz 6 aylığız şuan rabbim sanada güzel günşeri nasip edecek inşallah benimde pıhtışaşmam var kanamam olunca coraspirini kestik iğneye devam ettik sadece sende coraspirin kullanıyosan ondan dolayıda devam ediyor olabilir.
Kiscimn Semadeniz bendede boyle canim hep kanamam vardi (subkorio hematoma). Allah izniyle kötu birşey olmaz.. ben şuan 16.haftayim kanama devam
MelekBas Genetik test yaptirdiniz mi yada kese altinda kanama alani gorunce doktor bazen kan sulandirici baslatiyor
Semadeniz MelekBas zaten kullanıyorum pıhtılaşmam var diye. Progestan oksopar iğne proluton iğne folifor coraspirin. Ancak moralim bozuluyor. 20 oldu devam ediyor.
Nilgun75 Semadeniz hic korkma bende de vardi hic birsey Olmadi,9. Ayda kucagima aldim,ilac felan da kullanmadim
Semadeniz Zezeeeyyldrm doktorum biliyor. Pıhtılaşmam var diye oksopar ve coraspirin kulllanıyorum. Lekelenmeniz var mıydı? Lekelenmeniz ne kadar sürdü. Ay bitmiyor. Bitti sanıyorum sonra bir anda çok geliyor. Kahverengi ve açık kahve arası tonlarda.
Zezeeeyyldrm Semadeniz 1 ay sürdü coraspirini doktorum kesti lekelenme olunca tam ıkarak bitince tekrar başladık bu sefer de burun kanamalarım oluyodu yoğun bir şekilde tamamen kestik sadece iğneyle devam ediyoz coraspirin genelde lekelenme yapar doktor neden kesmedi ki acaba
Nilgun75 Semadeniz Benim lekelenmem 13 haftalikken oldu bir ay sonra kayboldu,ilac vs hic bir sey vermedi ,dinlen dedi sadece,bebegin esinde kanama var düsebilir demisti ,cok sukur dusmedi
Semadeniz Zezeeeyyldrm bir daha gittiğimde sorarım. Ama bu seferde pıhtılaşma için olumsuz etkilemesin.
Zezeeeyyldrm Semadeniz benim 4 genimde pıhtılaşma var iğneyle devam ediyoruz şükür bi sıkıntı olmadı bırakalı baya oldu normalde lekelenme olunca kısa süreliğine kesiyorlar lekelenme tamamen bitince tekrar başlatabikşir yada hiç başlatmayabilir burdada denk geldim çoğu kişide doktoru bıraktırmış iğneyle devam edilmiş..
cute_mom Benim de öğrendiğimden beri hep kanamam var 😭 inşallah hayırlısıyla alırız yavrularımızı kucağımıza 🙏
lydkrmrsl Benimde 12. Haftadan beri kanama alanım var. Şuan 15. Haftadayım hala küçülme olmadı sürekli yatıyorum. Doktorum bebeğin gelişimi iyi olduğu sürece sıkıntı yok küçülme olana kadar kanama devam edecek dedi. Ara ara kesiliyor ama biraz ayakta kalsam yine başlıyor. Bende coraspin ve progestan kullanıyorum ama artık alıştım. Aktif kanama yani kırmızı kanaman olmadığı sürece sıkıntı olmazmış. Kahverengi kanama eski kan içeride bekleyen kan oluyormuş. Allah yardımcımız olsun bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım 🙏🏽🤍🌸