tcasl miniginannesi9 daha önce iki defa gittim gayet iyiydi demet hanımın ismini çok duyuyodum ama alamiyodum bu defa aldım
miniginannesi9 tcasl bende demet hanima aldım. İnşallah memnun kalırız. İlk fatih beyden almıştım çok memnun kaldım. Sonra Alper beyden aldım pek menun kalamadim, pek bilgi vermedi, ultrason kağıdı falan da vermedi. bakalım demet hanımda neler yasicaz
-Cansu- Deletedmom23234 canım ben hiç gitmedim ona ama burda birkaç postta gördüm ilgisizmiş hiç memnun kalmadım diyen 3-4 kişi gördüm
tcasl miniginannesi9 bende fatih beyle Alper beye gittim ikisi de çok ilgilendi Alper bey bütün kan tahlillerimi yaptı bebek hakkında ben sormadan bilgi de verdi asistani da vardı bebeğe baya baktılar
-Cansu- Deletedmom23234 canım ben demet hanımdan aldım jinekolojiden. Diğer doktorlar jinekolojide muane almıyor kabul etmiyor ama demet hanım jinekolojide de olsa gebe hastasını kontrol ediyor ondan jinekolojiden aldım ben
Deletedmom23234 Semra Yüksel ve Ali Selçuk Yeniocak nasıl acaba ikisine de randevu var şuan 🙈 -Cansu-
-Cansu- Deletedmom23234 evet daha önce bilmeden jinekoloji diye aldım daha sonra veznedeki çalışan yanlış almışsınız gebe polikliniğinden alıcaktınız dedi bende yaa bilmiyordum dedim o ara yanındaki diğer vezne görevlisi demet hanımın hastasıysa o kabul ediyor dedi fiş kesti. Sonra randevu sıram gelince girdim baktım hiç bişi demedi demet hanım. Sonra 2 kez yine jinekoloji randevusu düşürebilidim baktım başka gebeler de var yine aldı.
-Cansu- Deletedmom23234 şuan gebeyi kaçırdım yine jinekolojiden aldım işine karışmak istemem fikir vermek amaçlı dedim
-Cansu- Deletedmom23234 rica ederim canım ne demek eğer öyle yaparsan da genelde alıyorlar ama yien jinekoloji fln derlerse de demet hanımın kabul ettiğini tekrarlarsınız bazı çalışanlar bilmiyor sanırım 🙈