-Cansu- Deletedmom23234 rica ederim canım ne demek eğer öyle yaparsan da genelde alıyorlar ama yien jinekoloji fln derlerse de demet hanımın kabul ettiğini tekrarlarsınız bazı çalışanlar bilmiyor sanırım 🙈
Deletedmom23234 -Cansu- inanmıyorum hemen girin şimdi gebe polikliniğine randevu var demet hanım tarafından 😅🙈
Deletedmom23234 -Cansu- Evettt 2 dakikada bir sayfaya girip çıkıyordum şansıma çıktı ama hemen kayboldu vallahi 7 temmuz gününe aldım
Deletedmom23234 Young_mother Hshshsh 😂😂 Randevular o kadar hızlı alınıyor ki o yüzden öyle yaziverdim 🤣
tcasl miniginannesi9 bende fatih beyle Alper beye gittim ikisi de çok ilgilendi Alper bey bütün kan tahlillerimi yaptı bebek hakkında ben sormadan bilgi de verdi asistani da vardı bebeğe baya baktılar
miniginannesi9 tcasl salı günü gittim Alper turkogluna, o hiç ilgilenemdi hatta, asistan yaptı tüm ölçümlerimi, ultrason fotosu vermediler, kilo söylemediler, benim şansıma demek ki
guzellanne Bende 7 temmuz ezgi hanıma aldım. Nasıl bir doktor acaba gittiniz mi daha önce ☺️ 24 haftalığım gidince şeker yüklemesi yapılır mı
tcasl guzellanne şeker yüklemesi doktor soruyo istersen yapiyolar 8 saat açlık gerekiyor ve üç saat felan hastanede kalıyosun ona göre gidin ben tok gitmiştim 😆
Deletedmom23234 guzellanne Eğer yaptırmak istiyorsanız sabah saat 8′de gidin gece 12′den sonra birşey yiyip içmeyin sabah da aynı şekilde toplam 3 defa kan veriyorsunuz biri açlık iki tokluk 🤗
Bebekhemsiresi-1 guzellanne Ezgi hanım çok tatlıdır ☺️ Şeker yüklemesi konusunda yaptırmadan önce sabah aç karnına ve sonra bişeyler yiyip tokluk kanınızı verin. Değerleri doktora kontrol ettirin bazı doktorlar gerek görmeyebilir, böyle bir yol izlemek istiyorsanız doktordan rica edebilirsiniz
guzellanne Deletedmom23234 ben yaptırmak istemiyorum açıkçası yani doktoruma danışmadım daha bu konuda ama siz yaptırdınız mı