zeytinkiz Merhaba, Çam sakura başakşehir hastanesi Alper Türkoğluv na muayene olan var mı? İlgi alakası nasıl? Ultrason görüntüsü veriyor mu? Hasta ile konuşması nasıl? 🤭
yavrukom zeytinkiz içeri girdiğinde asistan doktor oluyor bir süredir böyle randevuyu aldığınız doktoru göremeyince şaşırmayın😬
Deletedmom23234 zeytinkiz Karolin Ohanoğlu’na şuan mhrs uygulamasından 2 adet randevu var almak isterseniz haberiniz olsun ☺️
zeytinkiz yavrukom devlet de hep asistan var ya malesef onlarda haklı nerde öğrenecekler. Bizler bilgili tecrübeli doktor olsun istiyoruz ama onlarda böyle öğrenecek 🤭
zeytinkiz Deletedmom23234 Evet 3 haftadır randevu beklıyorum talep olusturdum mesaj bildiri gelmedi tesadüf bi girdim bütün doktorlara randevu açmışlar 🤷🤭 Fatma hanım a aldım bakalım nasıl olacak 🥴 ultrason görüntüsü verir inşallah ya
zeytinkiz yavrukom Yani tercih meselesi tabii ama özellerde de var asistan devlet daha cok mecburi oldugu için.
Deletedmom23234 zeytinkiz Yaa Adnan Şar’a alın mükemmel bir doktor onu da şimdi gördüm 🙈 2 adet Randevu açıklığı var hala
zeytinkiz Deletedmom23234 lohusa bakıo o ama yanlış almayın 🙄 bende onu beklıordum 3 doktor bekledim bu randevuda hiç biri gebe bakmıo o yüzden Fatma hanım a aldım tarihim geçmesin diye.
Deletedmom23234 zeytinkiz İnanır mısınız daha az önce baktım 2 adet randevusu vardı şimdi yok😅 bu arada ben Emrah Dağdeviren’e gidiyorum ve ultrason görüntüsü veriyor ☺️🙏🏻
zeytinkiz Deletedmom23234 hadi yaaaaa Adnan şar keske alabilseydim 🤭 Emrah dağdeviren verıo mu dur bakayım ona değiştireyim ozman 😆
Deletedmom23234 zeytinkiz Evet ama istek üzerine veriyor unutmayın isteyin mutlaka 😍 randevu vardı az önce tabi bitmemişse o da çok iyi bir doktor çok konuşuyor çok bilgi veriyor Vallahi 😅
Deletedmom23234 zeytinkiz Olsunnn bundan sonra Adnan Bey’e veya Emrah Bey’e alırsınız. İkisi de mükemmel bir doktor 🥰